Smeg A1C-7 - Инструкция по эксплуатации - Страница 23

Плита Smeg A1C-7 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 40
Загружаем инструкцию
background image

Instructions for the user

65

8. OVEN FUNCTIONS

STATIC: 

As the heat comes from above and below at the same time, this

system is particularly suitable for certain types of food. Traditional cooking, also
known as static or thermal radiation cooking, is suitable for cooking just one dish
at a time. Perfect for all types of roasts, bread and cakes and in any case
particularly suitable for fatty meats such as goose and duck.

FAN-ASSISTED STATIC: 

The operation of the fan, combined with traditional

cooking, ensures uniform cooking even with complex recipes. Perfect for
biscuits and cakes, even when simultaneously cooked on several levels.

GRILL: 

Using only the heat released from the central element, this function

allows you to grill small portions of meat and fish for making kebabs, toasted
sandwiches and any types of grilled vegetable side dishes.

FAN-ASSISTED GRILL: 

The air produced by the fan softens the strong

heatwave generated by the grill, giving perfect grilling results even with very
thick foods. Perfect for large cuts of meat (e.g. shin of pork).

FAN-ASSISTED BOTTOM: 

The combination of the fan with just the bottom

heating element allows cooking to be completed more rapidly. This system is
recommended for finishing off the cooking of foods which are already well-
cooked on the surface, but not inside, which therefore need a little more heat.
Perfect for any type of food.

BOTTOM + FAN-ASSISTED CIRCULAR: 

Fan-assisted cooking is combined

with the heat coming from the bottom and allows food to be slightly browned at
the same time. Perfect for any type of food.

CIRCULAR: 

The combination of the fan and the circular element (incorporated

in the rear of the oven) enables different foods to be cooked on several levels,
as long as they need the same temperature and same type of cooking
operation. Hot air circulation ensures instant and uniform distribution of heat. It
will be possible, for instance, to cook fish, vegetables and biscuits
simultaneously (on different levels) without mixing odours and flavours.

DEFROSTING: 

Rapid defrosting is helped by switching on the fan to ensure

uniform distribution of room temperature air inside the oven.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Smeg A1C-7?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"