Hansa FCMW63000 - Инструкция по эксплуатации - Страница 72

Плита Hansa FCMW63000 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 84
Загружаем инструкцию
background image

72

PREPARAREA IN CUPTOR – SFATURI PRACTICE

 Coacere

   Va  recomandam  sa  utilizati  tavile  furnizate  im

-

preuna cu cuptor.

   Puteti utiliza si alte recipiente ce trebuie sa ie 

asezate pe raftul de uscare; este recomandabil 

sa utilizati tavi de culoare neagra, deoarece sunt 

mai bune conductoare de caldura si scurteaza 

timpul de preparare.

   Tavile cu suprafete lucioase nu sunt recoman

-

date atunci cand utilizati metoda conventionala 

de incalzire (arzator superior si inferior). Partea 

inferioara a prajiturii va i arsa.

   Atunci  cand  utilizati  functia  ventilator  ultra,  nu 

este  nevoie  sa  incalziti  in  prealabil  cuptorul, 

pentru alte tipuri de incalzire trebuie sa incalziti 

cuptorul inainte de a introduce prajitura.

   Inainte de a scoate prajitura din cuptor, veriicati 

daca  este  coapta,  cu  ajutorul  unui  betisor  din 

lemn (daca prajitura este gata, batul trebuie sa 

ie uscat si curat dupa ce a fost scos din prajitu

-

ra).

   Dupa ce ati oprit cuptorul este recomandabil sa 

lasati prajitura in interior timp de 5 min.

   Temperatura  utilizata  in  modul  ventilator  ultra 

este  cu  aproximativ  20  –  30  grade  mai  mica 

decat  in  cazul  prepararii  normale  (atunci  cand 

utilizati  elementul  de  incalzire  superior  si  cel 

inferior).

  Parametri  de  coacere  oferiti  in  Tabelul  sunt 

aproximativi  si  pot  i  corectati  bazandu-va  pe 

propriile experiente si preferinte.

Cuptor cu convectie naturala (conventional)

Important!

Parametrii cuprinşi în acest tabel sunt orientativi şi pot i corecta i în func ie de propria experien  şi pro

-

priile gusturi culinare.   

   Daca  informatiile  oferite  in  retete  difera  consi

-

derabil  de  valorile  incluse  in  acest  manual  de 

utilizare, respectati instructiunile din manual. 

Rumenirea carnii

   Puteti  prepara  bucati  de  carne  mai  mari  de  1 

kg  in  cuptor,  insa  cele  mici  pot  i  preparate  pe 

arzatorul cu gaz.

   Utilizati  recipiente  termorezistente  atunci  cand 

preparati carne in cuptor, cu manere ce sunt de 

asemenea rezistente la temperaturi ridicate.

   Atunci cand preparati carne pe raftul de uscare 

sau pe gratar, va recomandam sa asezati pe cel 

mai coborat nivel o tava cu apa.

   Este recomandabil sa intoarceti carnea cel putin 

o data in timpul prepararii si sa o ungeti cu sucul 

acesteia sau cu apa ierbinte cu sare – nu turnati 

apa rece pe carne.

Tipul

produsului care 

va i copt

felului de

Func ia 

cuptorului

Temperatura

Nivelul

Timpul [min]

160 - 200

2 - 3

30 - 50

220 - 240

3

10 - 15

210 - 220

2

45 - 60

230-250

4

14 - 18

225 - 250

2

120 - 150

160 - 230

2

90 - 120

160 - 180

2

45 - 60

190 - 210

2

40 - 50

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Hansa FCMW63000?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"