Плита Hansa FCGW 62024 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

57
Coacere
l
Va recomandam sa utilizati tavile furnizate impre
-
una cu aragazul.Puteti utiliza si alte recipiente ce
trebuie sa fie asezate pe raftul de uscare; este
recomandabil sa utilizati tavi de culoare neagra,
deoarece sunt mai bune conductoare de caldura
si scurteaza timpul de preparare.
Des. 6j
l
Inainte de a scoate prajitura din cuptor, verificati
daca este coapta cu ajutorul unui betisor din
lemn (daca prajitura este gata, batul trebuie sa
fie uscat si curat dupa ce a fost scos din prajitu
-
ra).
l
Dupa ce ati oprit cuptorul este recomandabil sa
lasati prajitura in interior timp de 5 min.
l
Parametri de coacere oferiti in Tabele sunt apro
-
ximativi si pot fi corectati bazandu-va pe propriile
experiente si preferinte.
l
Daca informatiile oferite in retete difera consi
-
derabil de valorile incluse in acest manual de
utilizare, respectati instructiunile din manual.
TABELUL 1:
TIPUL DE PRAJI-
TURA
TEMPERATURA
[°C]
incalzire
TEMPERATURA
[°C]
TIMP DE PREPA-
RARE [min]
NIVEL
de jos in sus
Prajitura cu fructe
170
160
60-70
2
Negresa
170
150-160
20-40
2-3
Pandispan
170
150-160
20-30
2-3
Chifle
180
170
30-50
3
Fursecuri
180
180
40-50
3
Prajitura (blat
crocant)
200
180
40-60
3
Prajitura baza
crocanta
220
200
25-40
3
Bezele
230-250
200-220
15-20
3
PREPARAREA IN CUPTOR – SFATURI PRACTICE