Печи Scarlett SC–EO93O11 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

IM014
SC-EO93O11
4
Bird
220-250
30-40
Meat
250
40-50
CLEANING AND CARE
•
Before cleaning the electric oven establish the mode control switch
to "OFF" position, temperature control switch to minimal position
and unplug the appliance from power supply.
•
Let the oven cool down completely.
•
Wipe the control panel, an external and internal surfaces by a
damp cloth with washing-up liquids. Do not use aggressive or
abrasive materials.
•
Wash removable wire rack and non-stick flat baking tray with warm
soapy water. Do not use abrasive materials, it can damage non-
stick covering.
•
To avoid unpleasant smells out of the chamber make the following
operation: in deep utensils, suitable for cooking in the electric
oven, add a glass of water with juice of one lemon. Set the timer to
5 minutes, switch mode control to "
", and temperature control
switch to the minimum. After the signal take the utensils out from
the chamber and wipe walls with a dry cloth.
STORAGE
•
Be sure the appliance is unplugged.
•
Complete all requirements of chapter “CLEANING AND CARE”.
•
Keep electric oven with slightly opened door in a dry cool place.
RUS
•
.
•
,
,
,
.
•
.
.
•
.
•
,
.
•
(
)
,
,
,
.
•
.
•
.
•
,
.
•
,
,
,
.
•
•
.
.
•
,
.
•
,
.
•
.
,
.
•
(
,
. .).
•
,
,
,
,
,
,
. .
•
:
–
;
–
;
–
,
,
.
•
-
.
•
.
•
,
.
•
,
,
.
,
.
•
,
,
(
,
,
,
)
.
•
,
.
:
•
,
.
•
.
•
0ºC,
2
.
•
,
,
.
•
,
.
•
,
:
–
;
–
;
–
,
(
)
.
•
-
,
.
•
,
.
•
,
,
(
).
•
,
,
,
.
•
.
•
: 20
, 10
5
.
•
.
•
100-250
° .
:
•
(
)
–
.
.
•
(
)
–
.
,
,
-
.
•
(
) –
.
,
,
.
•
60
.
:
•
.
.
.
•
:
–
,
,
,
-
;
–
,
,
;
•
“
”.
•
.
•
,
.
•
.













