Ariete 979 Vintage Beige - Инструкция по эксплуатации - Страница 11

Печи Ariete 979 Vintage Beige - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 70
Загружаем инструкцию
background image

E N

- 9 -

IMPORTANT

: Keep an eye on the food while it is cooking.

-   At the end of the cooking time, the oven stops automatically, sending out an alarm or when the set 

cooking time is over or when the knob (L) is set to  .

-  Unplug  the  appliance,  open  the  door  and  remove  the  grill  (C)  or  the  drip  pan  (D)  using  suitable 

oven gloves or the appropriate fork (M) supplied with the latter.

CLEANING

-   Frequent cleaning prevents the formation of smoke and unpleasant odours during cooking.

-   Always wipe the outside clean with a damp sponge.

  Do not use abrasive products that can damage the paintwork.

-   Never use products that might corrode aluminium (spray detergents) to clean the inside surfaces 

and never scrape the sides with sharp or pointed objects.  Wipe with a damp sponge at the end 

of each use, when the oven has completely cooled.

IMPORTANT

: All enamelled parts need to be washed with soapy water or other non-abrasive products.

-   When  there  are  grease  spots  or  smoke  exhalations,  we  recommend  removing  grease  with  a 

sponge soaked in hot soapy water.

IMPORTANT

: Dry with a soft cloth.  Acidic substances such as lemon juice, tomato purée, vinegar 

or similar can damage the enamel, making it lose shine.

Recipes/quantities  

Degrees            Times  

Funct.

Meat roasts (1 Kg) 

200°-230° 

60 min. 

 

Roast fish (1 Kg) 

190°-210° 

30-40 min. 

Baked vegetables (500 g) 

190°-210° 

30-40 min. 

Brochettes, sausage, chopped meats (500 g) 

190°-210° 

30-45 min. 

Wrapped meat, vegetables and fish (500 g) 

190°-210° 

30-45 min. 

 

Meat, vegetable, fish gratin (500 g) 

230° 

20-30 min. 

 

Oven-baked pasta (1 Kg) 

200° 

20-30 min. 

Bread, pizza and focaccia (500 g) 

230° 

20-35 min. 

Cakes, pastries (500 g) 

170°-180° 

25-40 min. 

Biscuits, small pastries (200 g) 

170° 

10-15 min. 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Ariete 979 Vintage Beige?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"