Tefal VC400330 VITASAVEUR VITAMIN+ - Инструкция по эксплуатации - Страница 9

Пароварки Tefal VC400330 VITASAVEUR VITAMIN+ - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 56
Загружаем инструкцию
background image

7

Table of cooking times

Cooking times are approximate and may vary depending on the size of the food, the space between the
food, the amount of food, individual preferences, and the mains voltage. 
For food with different cooking times: place the largest or the food which takes the longest cooking time in

the lowest basket, during cooking, add the second or third basket with food that need a shorter cooking time.
At the start of cooking, press the “

VITAMIN+”

touchpad for extra fast cooking and for more vitamins.

Fish • Shellfish 

Type

Amount

Cooking Time

Recommendations

Thin fillet of fish

Fresh

450 g

5 -10 min.

Do not lay pieces of fish on top of

Frozen

450 g

10 - 15 min.

each other.

Thick fillets or steaks 

Fresh

400 g

10 - 15 min.

Whole fish 

Fresh

600 g

20 - 25 min.

Mussels

Fresh

1 kg

10 - 15 min.

Discard any that have not opened.

Prawns

Fresh

200 g

2 - 5 min.

According to your taste.

Scallops

Fresh

100 g

2 - 5 min.

According to your taste.

Meat • Poultry 

Chicken breast (boneless)

Strips

500 g 

10 - 15 min.

Whole

450 g

15 - 20 min.

Chicken drumsticks 

Fresh

4

30 - 35 min.

Turkey escalope

Fresh

600 g

15 - 20 min.

Pork fillet

Fresh

700 g

10 - 15 min.

Cut in 1 cm slices.

Lamb steaks

Fresh

500 g

10 - 15 min.

Sausages

Knackwurst

10

5 min.

Frankfurter

10

10 - 15 min.

Pierce before cooking.

Vegetables 

Asparagus

Fresh

600 g

10 - 15 min.

Cut the base off.

Broccoli

Fresh

400 g

19 min.

Cut in small florets.

Frozen

400 g

13 min.

Celeriac

Fresh

350 g

15 - 18 min.

In cubes or slices.

Mushrooms

Fresh

500 g

11 min.

Cut the base off and wash well.

Cauliflower florets

Fresh

1 average 

20 - 25 min.

Cut in small florets.

(Red - Green) cabbage

Fresh

600 g

15 - 18 min.

Sliced or shredded.

Courgettes

Fresh

600 g

7 - 10 min.

Sliced.

Spinach

Fresh

300 g

8 - 10 min.

Toss half way through cooking.

Frozen

300 g

15 - 20 min.

Fine greens beans

Fresh

500 g

20 - 25 min.

Frozen

500 g

25 - 30 min. 

Peas

Fresh

400 g

20 min.

Frozen

400 g

25 min.

Carrots

Fresh

500 g

10 min.

Sliced thin.

Corn on the cob

Fresh

500 g

30 min.

Leeks 

Fresh

500 g

8 min.

Sliced thin.

Mange tout

Fresh

500 g

10 - 15 min.

Peppers

Fresh

300 g

10 - 15 min.

Cut into wide strips.

Old potatoes

Fresh

600 g

20 - 25 min.

Sliced or cut into cubes.

New potatoes

Fresh

600 g

35 - 40 min.

Depends on size and variety. 

small whole

Onions small whole

Fresh

400 g

8 min.

Rice • Grains • Pasta

White Rice American Long Grain  150 g

300 ml

25 - 30 min.

Wash the rice before cooking. 

White Rice Basmati Rice

150 g

300 ml

25 min.

Use boiling water in the rice 

White Rice Easy Cook White Rice 150 g

300 ml

18 - 20 min.

bowl.

Brown Rice

150 g

300 ml

35 min.

Couscous

200 g

350 ml

10 min.

Soak the couscous 5 min. in 
boiling water before cooking.

Bulgar Wheat

150 g

300 ml

15 min.

Use boiling water.

Pasta (spaghetti)

200 g

400 ml

20 - 25 min.

Use boiling water.

Other Foods

Eggs

Hard-boiled

6

15 min.

Well grease the ramekins.

Solf-boiled

6

8 - 10 min.

Fruits

Fresh

10 - 15 min.

Re-heating 

Meat

Pieces

10 - 15 min.

Pasta

10 - 15 min.

Vegetables

5 - 10 min.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Tefal VC400330 VITASAVEUR VITAMIN+?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"