Пароварки Philips HD9150 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

Tabela za kuvanje na pari
Hrana za kuvanje
Količina
Vreme kuvanja na
pari (min.)
Preporučeno začinsko bilje/
začini za dodatak za aromu
Špargle
500 g
15-20
Majčina dušica, bosiljak, limun
Mladi kukuruz
200 g
5-8
Vlašac, čili, paprika
Boranija
500 g
15-20
Peršun, limun, beli luk
Brokoli
400 g
10-15
Beli luk, tucana ljuta paprika,
estragon
Šargarepa
500 g
20
Peršun, suva slačica, luk vlašac
Cvetovi karfiola
400 g
20
Ruzmarin, bosiljak, estragon
Koren celera (u
kockicama)
300 g
15-20
Kumin, beli biber, ljuta paprika
Pileći batak
1 komad
25
Crni biber, limun, paprika
Kukuruz
500 g
30-40
Peršun, beli luk, luk vlašac
Tikvice (isečene)
500 g
10
Mirođija, žalfija, ruzmarin
Kus kus
150 g + 250 ml
vode
10-15
Kumin, korijander, klinčići
Jaja
6 komada
12-15
-
Voće
500 g / 4 komada 10-15
Cimet, limun, klinčići
Grašak (smrznuti)
400 g
20-25
Ruzmarin, kumin, peršun
Krompir
400 g
25-30
Peršun, luk vlašac, beli luk
Škampi
200 g
5
Kari u prahu, šafran, limun
Puding
4 posude
20
Cimet, klinčići, vanila
Pirinač
150 g + 300 ml
vode
35
Pandan, peršun, kumin
250 g + 500 ml
vode
35
Pandan, peršun, kumin
Losos
450 g
12 - 15 min.
Mirođija, peršun, bosiljak
Bela riba
450 g
10-15
Suvi senf, piment, majoran
Saveti za kuvanje na pari
Dodatak za aromu
- Neki od začina i začinskog bilja koje možete da stavite u dodatak za aromu su ruzmarin, tamjan,
korijander, bosiljak, mirođija, kari i estragon. Možete da ih kombinujete sa belim lukom, kimom ili
renom kako biste poboljšali ukus bez dodavanja soli. Preporučujemo da koristite 1/2 do 3 kašičice
suvog začinskog bilja ili začina. Stavite veću količinu ako koristite sveže začinsko bilje ili začine.
- Dodatne savete o začinskom bilju, začinima i tečnostima koji se koriste u dodatku za aromu
potražite u gornjoj tabeli za kuvanje hrane na pari.
- Ako stavite malo ulja na hranu, poboljšaćete učinak dodatka za aromu, a hrana će dobiti i puniji ukus.
- Kako biste postigli najbolje rezultate, sitno iseckajte začinsko bilje i ravnomerno napunite dodatak
za aromu.
- Ako želite da dobijete najbolji ukus, savetujemo vam da hranu jedete odmah nakon što je pripremite.
- Nemojte da sipate tečnosti u dodatak za aromu.
SRPSKI
160
Содержание
- 124 прибора, заполните резервуар холодной водой до отметки MAX.; Перед первым использованием; воды до максимального уровня.
- 125 Использование прибора; Вставьте вилку сетевого шнура в розетку электросети.
- 126 Режим поддержания температуры; чистящие средства или растворители типа бензина или ацетона.
- 127 незначительному помутнению пластика.; Очистка от накипи; проводить очистку от накипи.; Хранение; информации посетите веб-сайт Philips
- 130 Овощи и фрукты












