Пароварки Kuppersbusch EDG 6550.0 J2 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

38
EN
Basic functions
Steam function
Use this function
to cook all sorts of vegetables, rice, cereals and meat. It is also suitable for extracting
juice from berries and for simultaneous defrosting and cooking of vegetables.
1.
Press the “
On/Off
” key to switch the oven on.
2.
Press the
“
Steam
Function
”
key. The function key
lights up.
3.
Press the “
–
” and “
+
” keys to set the temperature.
4. Press the
“
>
” button to insert the time definitions.
5.
Press the “
–
” and “
+
” keys if you want to set the
desired Operating Time. This setting is optional.
Please jump to point 7 if yo
u don’t want to set
duration.
6. If you want to modify any of the above parameters,
press the “
<
” or “
>
” keys to select the parameter and
then the
“
–
” and “
+
” keys to set a different value.
7. Press the
Start
key. The oven will start to operate.
Regenerating & Sterilising
Use this function
to regenerate plate dishes and ready-made meals as well as to sterilise and boil
down fruit.
1.
Press the “
On/Off
” key to switch the oven on.
2.
Press the “
Regenerating & Sterilising
”
key. The
function key lights up.
3.
Press the “
–
” and “
+
” keys to set the temperature.
4. Press the
“
>
” button to insert the time definitions.
5.
Press the “
–
” and “
+
” keys if you want to set the
desired Operating Time. This setting is optional.
Please jump to point 7 if you don’t want to set
duration.
6. If you want to modify any of the above parameters,
press the “
<
” or “
>
” keys to select the parameter and
then the
“
–
” and “
+
” keys to set a different value.
7. Press the
Start
key. The oven will start to operate.
Programme
Type of Food
Temperature ºC
Time (min)
Instructions
R 01
Plate dishes
100°C
13
R 02
Ready-made meals / frozen
100°C
18
Remove lid from container
and put on rack.
R 03
Beans
100°C
35
Sterilising:
The times and temperatures
refer to 1L preserving jars.
R 04
Cherries
80°C
35
R 05
Plums
90°C
35
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)