Moulinex ME111032 - Инструкция по эксплуатации - Страница 16

Мясорубки Moulinex ME111032 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 16
Загружаем инструкцию
background image

14

EN

USE

DESCRIPTION

USE : MEAT MINCER HEAD (FIG.1 TO 9)

Wash all accessories in warm water and washing up liquid. Rinse and dry carefully. Do not put 
these parts into the dishwasher.
The perforated plates  and blades must be kept lubricated. Apply a little cooking oil to them.
Do not run the appliance empty or if the perforated plates have not been oiled.
WARNING! Handle the drums and cones carefully as the blades are extremely sharp.

1.  ON/OFF/REVERSE button
2.  Motor unit

Handle*

3.  Mincer head release button
4.  Pusher
5.  Removable plastic tray
6.  Meat mincer head

7.  Screw
8.  Blade
9.  Small-hole perforated plate (fine mincing)
10. Medium-hole perforated plate (medium 

mincing)

11. Fixing ring
12. Sausage accessory

Prepare all the food you wish to mince, removing any bones, cartilage, skin or nerves. Thaw frozen 
food completely before mincing.
Cut the meat into pieces (approximately 2 cm x 2 cm).

Tip:

When you have finished mincing, put a few pieces of bread into the appliance to get all of the 

mince out.
What should you do in the event of a blockage?
Stop the mincer by pressing position “R” on the ON/OFF button(1) one time. Then press the same 
position “R” on the ON/OFF button for a few seconds in order to clear the blocked food.
Press position “I” on the start/stop button (1). to continue mincing.

* depending on model

USE : SAUSAGE ACCESSORY (FIG. 10 TO 15)

N.B.:

 this accessory should only be used after having minced, seasoned and mixed the food.

Put the sausage casing in warm water to make it elastic again, then place it on the funnel and let 
it overhang by around 5 cm (which you will seal by tying a knot with a clip). Turn on the appliance, 
fill up the mincer with mince and hold on to the casing in order for it to fill up properly.

N.B.:

 it is easier to carry out this task with two people - one person can fill up the mincer and the 

other person can take care of filling the casing.
Make the sausages as long as you want by pinching and turning the casing. To prepare quality 
sausages, ensure there is no air in the casings when filling them and make 10-15 cm sausages 
(separate the sausages by placing a clip and tying a knot).

CLEANING  (FIG. 16 TO 18)

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Moulinex ME111032?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"