Moulinex HV8 ME626132 - Инструкция по эксплуатации - Страница 28

Мясорубки Moulinex HV8 ME626132 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 50
Загружаем инструкцию
background image

22

EN

BEFORE FIRST USE

USE: MEAT GRINDER HEAD (FIG. 1.1 TO 1.6)

USE: SAUSAGE ACCESSORY (FIG. 2.1 TO 2.6)

USE: KEBBE ACCESSORY (FIG. 3.1 TO 3.3)

• Wash all accessories in warm water and washing up liquid. Rinse, and carefully dry them 

straight away.

• The perforated plate and the cutter must remain greased. Coat them with cooking oil.
• Do not switch on the appliance when it is empty or if the mincer plates are not greased.

ATTENTION: The blades of the cones are extremely sharp; handle the cones with great care, 

always holding them by the plastic parts.

Prepare the entire quantity of food to be minced, remove any bones, gristle and tendons. Cut the 
meat into pieces. 

(approx. 2 cm x 2 cm)

Tip: At the end of operation, you can pass a few pieces of bread through the grinder in order 

to extract all the ground meat.

Notes:

- Only use your appliance for mincing raw meat. Do not mince cooked meat.
- Do not use your appliance for more than 14 minutes.

What should you do if the machine is clogged?

• Stop the mincer by pressing position 

“0”

 of the On/Off button 

(G)

.

• Then press the 

“Reverse”

 button 

(F)

 for a few seconds to release the jam.

• Press position 

“I”

 of the On/Off button 

(G)

 to continue mincing.

Important: this accessory can only be used after the meat has been minced, seasoned and 

the preparation has been well mixed.

After leaving the skin to soak in warm water to regain its elasticity, slide it onto the funnel 
and let it overhang by around 5 cm (which you will seal by tying a knot with a link). Start the 
appliance, feed the mince through the mincer, following the skin as it fills.

Note: this work will be done more easily with two people, one to feed the mince through 

and the other to take care of filling the skin.

Give the sausages the required length by clamping and twisting the skin. For a quality sausage, 
take care to avoid trapping air during filling and make sausages that are 10 to 15 cm long 
(separate the sausages by making a link and tying a knot with the link).

Practical tip:

To make a fine Kebbe or Kefta paste, run the meat through the mincer two or three times until 
you obtain the desired smoothness.

Note: Safety instruction booklet LS-123456 is supplied with the appliance.

Before using your appliance for the first time, read the booklet carefully and keep it in a safe 
place.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Moulinex HV8 ME626132?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"