BRAYER BR1602 - Инструкция по эксплуатации - Страница 10

Мясорубки BRAYER BR1602 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 52
Загружаем инструкцию
background image

10

EN

Filling 

 

- Mutton 100 g 

 

- Olive oil 1,5 table spoon 

 

- Onion (minced) 1,5 table spoon 

 

- Spice to taste 

 

- Salt ¼ teaspoon 

 

- Flour 1 table spoon or 1/2 table spoon 

• 

Assemble the meat grinder (see the chapter 

«MAKING MINCED MEAT»).

• 

Mince mutton once or twice. 

• 

Fry onion until golden, then add minced mutton, 

spices, flour and salt. 

Prepare the rolls base. 

 

- Lean meat (beef or mutton) 450-500 g 

 

- Flour 150-200 g 

 

- Spice 1 teaspoon (to taste) 

 

- Nutmeg 1 pc. 

 

- Ground red pepper (to taste) 

 

- Black pepper (to taste) 

• 

Mince the meat thrice in the meat grinder, mince a 

nutmeg separately, and then mix all the components. 

• 

More meat and less flour in the roll provide better 

consistency and taste of the prepared dish.

Making the rolls

• 

Install the meat grinder head (7) in the installation 

place (4) (pic. 2). 

• 

Insert the screw (8) into the meat grinder head body 

(7), install the kebbe attachments (13) on the screw; 

make sure that the ledges on the attachment (13) 

match the grooves on the meat grinder head (7) body 

and tighten the nut (11). 

• 

Install the food tray (6). 

• 

Put the prepared base for the rolls on the food tray 

(6). 

• 

Insert the power plug into the mains socket.

• 

Switch the meat grinder on by setting the operation 

mode switch (1) to the ON-position.

• 

Use the pusher (5) to supply the base for the rolls. 

• 

Cut the prepared rolls of necessary length (pic. 10). 

• 

After the operation is finished, switch the meat 

grinder off by setting the operation mode switch 

(1) to the position «OFF», unplug the unit and then 

disassemble it. 

• 

Unscrew the nut (11), turning it counterclockwise, 

and remove the kebbe attachments (13), remove the 

screw (8). 

• 

To remove the meat grinder head (7), press the lock 

button (3), turn the meat grinder head (7) clockwise 

and remove it.

FILLING THE SAUSAGE CASING 

•  Mince the meat. 

• 

Install the meat grinder head (7) in the installation 

place (4) (pic. 3).

• 

Install the screw (8) into the meat grinder head (7) 

body, install a part pf the kebbe attachment (13) on 

the screw, install the sausage attachment (12) and 

screw the nut (11) tight. 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к BRAYER BR1602?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"