Bosch MFW 24050 - Инструкция по эксплуатации - Страница 8

Мясорубки Bosch MFW 24050 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 58
Загружаем инструкцию
background image

8

Robert Bosch Hausgeräte GmbH

Put the bread, onions and meat twice 

through the mincer (4 mm perforated 

disc). 

Add the egg, salt and pepper and mix 

everything into a homogeneous mixture. 

Make 8 oval minced steaks from the mix-

ture (approx. 1.5 cm thick) and coat with 

the breadcrumbs.

Fry in the hot oil.

Pâté made from mixed meat 

500 g pork

500 g veal

400 g pork fat

500 g liver

300 g onions

200 g wheat bread rolls

4 eggs 

Salt and pepper 

Nutmeg 

Brown the meat with bacon and onions.

Wash the liver and remove the sinews. 

Cut into cubes.

When the meat is soft, add the liver and 

the cut bread rolls and braise everything 

together for a short time.

Leave the mixture to cool down and 

then put twice through the mincer 

(4 mm perforated disc). 

Add the egg, nutmeg, salt and pepper 

and mix everything thoroughly. 

Grease the baking tin and pour 

in the meat mixture. 

Bake for approx. 40 minutes. 

Homemade sausage

4.5 kg semi-fatty meat

0.5 kg fatty meat 

1 glass of bone stock

6–7 tsp. salt 

½ tsp. saltpetre

1 tsp. pepper (ground)

12–15 grains of pimento (ground)

5–6 garlic cloves (chopped),

approx. 7 m natural casing 

Put the meat through the mincer 

(8 mm perforated disc). 

Mix the salt with the saltpetre and 

the spices and add to the meat mixture. 

Slowly add the bone stock.

Place in a cool location for 24 hours. 

Attach the sausage filler attachment 

to the mincer.

Pour the mixture into the natural casing 

and make sausages approx. 30–40 cm 

in length. Ensure that the ventilation 

openings of the appliance are not 

covered. 

Leave the sausages to dry for 6 hours. 

Cure over warm smoke for approx. 

14 hours or over hot smoke for approx. 

2.5 hours. 

Fresh red cabbage salad 

400 g red cabbage 

200 g apples 

2 tsp. oil 

Lemon juice

Salt and sugar 

Wash the red cabbage.

Cut red cabbage into small pieces using 

the shredding attachment (slicing insert).

Mix the cut cabbage with apple sauce 

while adding oil, lemon juice, salt and 

sugar to taste. 

Celery salad

400 g celery,

200 g apples,

2 tbs. oil or cream

Lemon juice

Salt and pepper 

Cut celery into small pieces using the 

shredding attachment (slicing insert).

Add oil or cream to taste.

Add sugar, lemon juice, salt and pepper 

to taste.

Pasta dough

300 g flour

10 egg yolk

3 tbs. olive oil

Pepper

Crushed paprika

Dried mint

Process ingredients to a smooth dough. 

The dough should be slightly harder, 

noodle dough is ready when it crumbles! 

Do not add any more liquid.

Leave dough to cool down in the refrige-

rator for approx. 10 minutes.

Divide dough into smaller portions.

en

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch MFW 24050?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"