VITEK VT-4273 W - Инструкция по эксплуатации - Страница 6

Мультиварки VITEK VT-4273 W - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 28
Загружаем инструкцию
background image

6

 ENGLISH

Program

Default cooking time

Cooking time 

Preset

Keep warm

Sauce

5 min

5–30 min

-

+

Jam

30 min

20 min–4 hours

-

-

Yogurt

8 hours

6–12 hours

-

-

Borsch

1 hour

1–4 hour

+

+

Baby food

30 min

15 min–2 hours

-

+

Gluehwein

50 min

5 min–1 h 30 min

-

+

DIY

30 min

5 min–10 hours

+

+

 

Watch  the  cooking  process  and  switch  the 
multicooker off when the food is ready. Do not 
leave the unit unattended.

 

Do  not  open  the  lid  (4)  during  the  «Baking» 
program operation.

 

In  the  «Roasting»  program,  the  unit  operates 
similarly  to  a  kitchen  stove,  it  is  necessary  to 
watch the cooking process.

 

Do not leave the lid of the unit open during the 
multicooker  operation,  except  the  «Roasting» 
program.

 

To  avoid  scorching  products  switch  the  keep 
warm function off after «Baking» program end-
ing. 

 

The  «Multicook»  program  is  intended  for 
advanced  users  with  sufficient  cooking  expe-
rience.

 

See  recipes  of  dishes  in  the  Recipe  book 
(supplied  with  the  unit).  All  recipes  are 
to  be  taken  as  recommendations  as  the 
required  amount  and  proportions  of  the 
ingredients  may  vary  depending  on  local 
peculiarities of the food and altitude above 
sea level.

USING THE MULTICOOKER

1. 

Loading  foodstuffs  and  connecting  the 
multicooker to the mains

Notes: 

– 

Do  not  use  the  bowl  (11)  for  washing  cereals 
and do not chop products in the bowl (11), this 
can damage the non-stick coating.

– 

Make  sure  that  there  are  no  foreign  objects, 
dirt or moisture in the process chamber and on 
the bottom of the bowl (11).

– 

Wipe  the  outer  surface  and  the  bottom  of  the 
bowl (11) dry before use.

– 

In the middle of the heating element (9) there 
is  a  temperature  sensor  (10).  Make  sure  that 
the movement of the sensor is not limited.

– 

Make  sure  that  the  level  of  ingredients  and 
liquids  in  the  bowl  (11)  does  not  exceed 

the  maximal  mark  «1.5»  according  to  the 
«CONGEE»  scale  and  is  not  lower  than  the 
minimal  mark  «2»  according  to  the  «RICE» 
scale.  The  maximal  level  mark  for  porridges 
(except  rice)  should  be  «8»  according  to  the 
«RICE» scale.

Fluffy rice cooking

Use the «RICE» scale to make fluffy rice. Measure 
the  required  amount  of  rice  with  the  measur-
ing cup (20), wash the rice and put it in the bowl. 
Pour  water  up  to  the  mark  corresponding  to  the 
rice  cup  amount.  For  example,  after  putting  four 
measuring  cups  of  rice,  pour  water  till  the  mark 
«4» according to the «RICE» scale.

Rice porridge (congee) cooking

Use  the  «CONGEE»  scale  to  make  sodden  rice 
porridge (congee). Take the required rice volume 
(from  0,5  to  1,5  liter),  put  it  in  the  bowl  and  pour 
over with water till the corresponding mark on the 
«CONGEE» scale. For example, if you have mea-
sured 1 liter of rice, pour the water till the mark «1» 
on the «CONGEE» scale.

Put the food into the bowl (11) following the recipe 
(see the Recipe book). 

– 

Place  the  bowl  (11)  in  the  unit  process  cham-
ber.  Make  sure  that  the  outer  surface  of  the 
bowl  is  clean  and  dry,  and  the  bowl  itself  is 
placed evenly and is in secure contact with the 
surface of the heating element (9).

– 

If you steam products, pour water into the bowl 
(11)  so  that  boiling  water  doesn’t  reach  the 
bottom of the basket (17). Put the food into the 
basket and place it in the bowl.

– 

Close the lid (4) until clicking. If you are cooking 
in the «Roasting» program, leave the lid open.

– 

Insert the power cord jack into the connection 
socket  (8)  and  the  power  cord  plug  -  into  the 
socket. You will hear a sound signal, the sleep 
mode  symbols  «-  -  -  -»  will  be  shown  on  the 
display (3). 

VT-4273_2 var.indd   6

18.08.2016   16:27:30

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к VITEK VT-4273 W?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"