Russell Hobbs 27080-56 - Инструкция по эксплуатации - Страница 5

Мультиварки Russell Hobbs 27080-56 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 96
Загружаем инструкцию
background image

5

AFTER USE

1. 

Switch off the appliance and unplug it.

2. 

Don’t move the rice cooker with the full bowl inside it. It will be heavy, and the cable may catch on 

something as you move.

3.  Remove the bowl from the rice cooker before emptying it. If you try to remove food from the bowl 

while it’s in the rice cooker, you may spill the contents into the rice cooker. This will damage it.

CARE AND MAINTENANCE

1. 

Switch off the appliance, unplug it and let it cool.

2.  The measuring cup, spatula, and steaming basket can be washed in warm soapy water. Rinse and dry 

before reusing. 

3.  Wipe all surfaces with a clean damp cloth.

4.  You can remove the inner lid to make cleaning easier (fig. B). Refit the inner lid after cleaning.

5.  Remove the condensation trap (fig. C), empty then refit it. Don’t operate the appliance without the 

condensation trap fitted.

6.  To clean the steam vent, start by pulling it upwards (fig. D).

7.  Twist the top half counterclockwise (fig. E) and lift it off (fig. E). Clean and dry.

8.  To reassemble, align the protrusion on the upper part with the ON marking on the lower half (fig. F). 

Twist the top clockwise until the protrusion aligns with the OFF mark.

9.  Refit the assembled steam vent into the hole in the lid. Make sure the two arrows (

(

) are aligned as 

shown in fig. D. Never operate the appliance without the steam vent fitted.

10.  Don’t put any part of the appliance in a dishwasher.

COOKING TIMES AND FOOD SAFETY

food (fresh)

quantity

time (minutes)

asparagus

400g

15-18

green beans

200g

20

broccoli

200g

18

brussels sprouts

200g

20

cabbage (quarter)

25-30

carrots (sliced)

200g

15-20

cauliflower

200g

15

corn cobs

2

24-35

courgette (sliced)

200g

10-12

potatoes (quartered)

400g

25-30

spinach

200g

5-8

chicken (boneless)

400g

6-8

fish fillets

400g

8-10

fish steaks

2

20-23

prawns

250g

10-12

lobster tail (frozen)

12-15

mussels

250g

15

• 

Don’t use mussels that are open prior to cooking. Steam until the shells open fully, and discard any 

that aren’t open after cooking.

• 

These times are for a single layer of food. You’ll need to experiment to find the times which suit your 

favourite foods and food combinations.

• 

Cook meat, poultry, and derivatives till the juices run clear. Cook fish till the flesh is opaque throughout.

• 

You should cook leaf vegetables as little as possible, to keep them green and crisp. Plunging them 

into iced water will stop the cooking process.

GB

DE

FR

NL

IT

ES

PT

DK

SE

NO

FI

RU

CZ

SK

PL

HR

SI

GR

HU

TR

RO

BG

AE

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Russell Hobbs 27080-56?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"