Russell Hobbs 1350Вт - Инструкция по эксплуатации - Страница 111

Мультиварки Russell Hobbs 1350Вт - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 132
Загружаем инструкцию
background image

111

Notă

• 

Pentru a scoate alimentele din cuvă, vă recomandăm să folosiți un clește. Nu vă recomandăm să 

răsturnați cuva cu susul în jos, deoarece se vor scurge reziduurile de ulei.

• 

ATENȚIE: Uleiul fierbinte de la ingrediente se poate aduna pe fundul cuvei. Aveți grijă când scoateți 

tava pentru prăjit din cuvă.

• 

Scoateți aparatul din priză, după ce ați terminat de gătit.

• 

Friteuza se va opri atunci când scoateți cuva.

• 

Friteuza va porni din nou atunci când puneți la loc cuva în corp și va relua automat ciclul de 

preparare din punctul în care s-a oprit.

Memento Agitare Alimente

Pentru a asigura o gătire uniformă, unele alimente necesită agitare sau întoarcere în timpul gătirii. Unele 

dintre presetările încorporate includ un memento. Friteuza dvs. va emite un semnal sonor și pictograma 

SHAKE

 va clipi când memento-ul este activ. Scoateți cuva cu grijă și agitați-o ușor sau folosiți clești pentru 

a întoarce alimentele.

Notă

Dacă nu scoateți cuva și nu agitați alimentele, pictograma 

SHAKE

 va rămâne aprinsă.

TIMPI DE GĂTIRE ŞI SIGURANŢA ALIMENTELOR

• 

A se folosi strict ca ghid.

• 

Verificați dacă sunt bine făcute. Dacă aveți dubii, mai lăsați-le puțin.

• 

Gătiți carnea, puiul sau derivatele (mici, burgeri etc.) până când se evaporă sucul. 

• 

Gătiți peştele până când carnea devine opacă.

• 

Pentru alimente pre-ambalate, urmați instrucțiunile de pe ambalaj sau etichetă.

Alimente (proaspete)

Temperatură

ºC

Timp 

(minute) Note

Cartofi pai

200

15-20

Se clătesc, se usucă, se amestecă cu sare, 

piper și ulei.

Cartofi wedges

200

15-20

Se clătesc, se usucă, se amestecă cu sare, 

piper și ulei.

Cartofi dulci wedges

200

15-20

Se clătesc, se usucă, se amestecă cu sare, 

piper și ulei.

Cartofi copti cu coaja

180

30-40

Pentru un înveliș crocant, se unge cu ulei

Cartofi copți

180

25-35

Se spală, se usucă, se amestecă cu sare, piper, 

rozmarin pisat (opțional) și ulei.

Amestec de legume 

mediteraneene

180

6-10

Se taie toate la dimensiuni similare, bucăți de 

aproximativ 1-2 cm, se presară ulei și se 

condimentează.

Piept de pui

180

15-20

Pulpe de pui

180

25-30

Timpul de preparare depinde de mărime. Se 

ung cu ulei, se asezonează

Aripioare de pui

180

23-28

Timpul de preparare depinde de mărime. Se 

ung cu ulei, se asezonează

Burgeri

180

8-12

Timpul de preparare depinde de mărime. Se 

ung cu ulei, se asezonează

Cârnați

180

8-12

Cotlet de porc

200

10-15

Se unge cu ulei, se asezonează

File de somon

180

8-12

Se unge cu ulei, se asezonează

File de pește alb

180

8-12

Se unge cu ulei, se asezonează

GB

DE

FR

NL

IT

ES

PT

DK

SE

NO

FI

RU

CZ

SK

PL

HR

SI

GR

HU

TR

RO

BG

UA

AE

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Russell Hobbs 1350Вт?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"