Bosch MFQ 36465 - Инструкция по эксплуатации - Страница 47

Миксеры Bosch MFQ 36465 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 134
Загружаем инструкцию
background image

47

 

no

Hjelp ved feil

Merk: 

Når du arbeider med f.eks. rødkål, 

oppstår det misfarginger av plastdelene. 

Den kan fjernes med noen dråper matolje.

X

 

Bilde

E

■ For oppbevaring må kabelen vikles lett 

rundt apparatet.

■ Støpselet festes med kabelklemmen.

Hjelp ved feil

Problem:

Bryteren kan ikke beveges på trinn 

1

 til 

5

.

Utbedring:

Når åpningen bak er åpen, er trinnkoblingen 

1

 til 

5

 ikke i funksjon.

Problem:

Skyveren lar seg vanskelig eller overhode 

ikke bevege.

Utbedring:

Trykk skyveren lett innover og beveg den.

Oppskrifter

Stivpisket kremfløte

– 100-500 g fløte

■ Fløte bearbeides med rørepinnen i 

½ til 5 minutter på trinn 

5

 – alt etter 

mengden og egenskapene til fløten.

Eggehvite

– 1-5 eggehviter

■ Eggehvitene bearbeides med røre-

pinnen 2 til 5 minutter på trinn 

5

.

Sukkerbrødrøre

Grunnoppskrift

– 2 egg

– 2-3 ss varmt vann

– 100 g sukker

– 1 pk vaniljesukker

– 70 g mel

– 70 g potetmel

– ev. bakepulver

■ Ingrediensene (unntatt mel og potetmel) 

piskes til skum med rørepinnen i 

ca. 3-4 minutter på trinn 

5

.

■ Apparatet stilles på trinn 

1

, siktet mel og 

potetmel blandes inn i ca. ½ til 1 minutt 

med èn skje av gangen.

Største mengde:

 2 x grunnoppskriften

Rørt deig

Grunnoppskrift

– 2 egg

– 125 g sukker

– 1 klype salt

– 1 pk vaniljesukker eller skall av ½ sitron

– 125 g smør eller margarin 

(romtemperatur)

– 250 g mel

– 1 pk bakepulver

– 60 ml melk

■ Bearbeid alle ingrediensene i 

ca. ½ minutt på trinn 

1

, deretter 

i ca. 3-4 minutter på trinn 

5

 med 

rørepinnen.

Største mengde:

 2 x grunnoppskriften

Mørdeig

Grunnoppskrift

– 125 g smør (romtemperatur)

– 100-125 g sukker

– 1 egg

– 1 klype salt

– litt skall av sitron eller vaniljesukker

– 250 g mel

– ev. bakepulver

■ Alle ingrediensene bearbeides i 

ca. ½ minutt på trinn 

1

, deretter 

i ca. 3-4 minutter på trinn 

5

 med 

eltekroken.

Største mengde:

 2 x grunnoppskriften

Deig for fruktkakebunn

Grunnoppskrift

– 2 egg

– 125 g sukker

– 125 g malte hasselnøtter

– 50 g brødrasp

■ Egg og sukker piskes i 3-4 minutter på 

trinn 

5

 til de skummer.

■ Apparatet stilles på trinn 

1

, hasselnøt-

tene og brødraspet tilsettes og det hele 

bearbeides i ½ minutt med rørepinnen.

Største mengde:

 2 x grunnoppskriften

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch MFQ 36465?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"