Zanussi ZM21M4 - Инструкция по эксплуатации - Страница 111

Микроволновые печи Zanussi ZM21M4 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 136
Загружаем инструкцию
background image

ZM21M4  

ET

111

MIKROLAINEAHJUS KÜPSETAMINE 

Mikrolaine võimsusseadete juhis 

Avage uks, asetage toit pöördalusele. 

1. 

Sulgege uks. 

Keerake võimsuse valikunupp soovitud 

2. 

võimsustasemele (vt allolevat tabelit). 

Keerake taimer soovitud küpsetusajale. 

3. 

Ahi alustab küpsetamist. 

Kui küpsetamine kestab vähem kui 2 minutit, 

siis keerake taimer pikema aja peale ja siis 

vähendage aega.  

Ahju väljalülitamiseks küpsetamise ajal keerake 

taimer nulli. 

Märkus. Pärast kasutamist keerake taimer 

kindlasti nulli, muidu jääb ahi tööle. 

Näide: Küpsetamine võimsusel 540 W 20 minutit 

Keerake võimsuse valikunupp asendisse 540 W.

1. 

Keerake taimer 20 minutile.

2. 

Ahi hakkab automaatselt küpsetama võimsusel 540 W kestusega 20 minutit.

3. 

Külmutatud valmistoitude soojendamine 

• 

Toidutootja küpsetusaega tuleks võtta ainult soovitusena Kui roog pole aja möödumisel tuline, siis pange 

see ahju tagasi ja jätkake küpsetamist, kuni see on. Sarnasel viisil, nagu küpsetaksite tavalise ahjuga. 

• 

Alati segage toitu regulaarselt, seda eriti kastmete ja vormiroogade puhul. 

• 

Seismisaeg on väga oluline, see on osa küpsetamistoimingust ning annab toidule ühtlase temperatuuri. 

Võimsuse seade 

Soovituslik kasutus 

120 W 

Soojashoidmine. Toitude soojas hoidmine.

 

 

Sulatamine. Külmutatud toitude sulatamine.

 

385 W 

Tasane keetmine. Osade pajapraadide küpsetustsükli 

lõpetamine. 

Vormiroad ja hautised. 

Küpsetatud pudingid või juustukoogid.

 

540 W 

Keskmine. Vormiroogade ja hautiste kiirem sulatamine 

ja ülessoojendamine. 

Kookide ja keekside küpsetamine. 

Soojendamine. Valmis roogade ülessoojendamine. 

Looma- ja linnuliha praetükkide küpsetamine.

 

700 W 

Vedelike keetmine või soojendamine. 

Köögiviljade küpsetamine. 

Pruunistusnõu eelsoojendamine.

 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Zanussi ZM21M4?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"