Sharp R-770B - Инструкция по эксплуатации - Страница 70

Микроволновые печи Sharp R-770B - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 76
Загружаем инструкцию
background image

E – 30

Food not listed in the Guide can be defrosted manually using M.LOW power level.

NOTE

1. When freezing minced meat, shape it into flat even sizes.
2. For chicken pieces, steaks and chop, freeze separately in single flat layers and if necessary
     interleave with freezer plastic to separate layers. This will ensure even defrosting.
3.  It is also a good idea to label the packs with the correct weights.

Steaks
Chops

Minced Meat

Beef/Pork

Roast Meat

Beef/Pork/Lamb

Poultry

Chicken Pieces

Easy Defrost Menu Guide

QUANTITY

(MIN. – MAX.)

PROCEDURE

MENU

0.1 - 2.0 kg

0.1 - 2.0 kg

0.5 - 2.0 kg

1.0 - 2.0 kg

0.1 - 2.0 kg

• Shield thin end of chops or steaks with foil.
• Position the food with thinner parts in the centre in a

single layer on the defrost rack.
If pieces are stuck  together, try to separate as soon
as possible.

• When oven has stopped, remove defrosted pieces,

turn over and shield the warm portions.

• Press start to continue defrosting.
• After defrost time, stand covered with aluminium foil

for 5-30 minutes.

• Place frozen minced meat on a defrost rack. Shield

edges.

• When oven has stopped, remove defrosted portions,

turn over and shield edges with foil strips.

• Press start to continue defrosting.
• After defrost time, stand covered with aluminium foil

for 5-30 minutes.

• Shield the edge with foil strips about 2.5cm wide.
• Place joint with lean side face upwards (if possible)

on the defrost rack.

• When oven has stopped, turn over and shield the

warm portions.

• Press start to continue defrosting.
• After defrost time, stand covered with aluminium foil

for 10-30 minutes.

• Remove from original wrapper. Shield wing and leg

tips with foil.

• Place breast side down on the defrost rack.
• When oven has stopped, turn over and shield the

warm portions.

• Press start to continue defrosting.
• After defrost time, stand covered with aluminium foil

for 15-60 minutes.

N.B. After standing run under cold water to remove

giblets if necessary.

• Shield the exposed bone with foil.
• Place chicken pieces on the defrost rack.
• When oven has stopped, remove defrosted pieces,

turn over and shield the warm portions.

• Press start to continue defrosting.
• After defrost time, stand covered with aluminium foil

for 5-30 minutes.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Sharp R-770B?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"