Sharp R-347H - Инструкция по эксплуатации - Страница 41

Микроволновые печи Sharp R-347H - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 44
Загружаем инструкцию
background image

E – 15

A39566,Russia R347H O/M,EN

Steaks
Chops

Minced Meat

Beef/Pork

Roast Meat

Beef/Pork
Lamb

Poultry

Chicken Pieces

0.1 - 3.0 kg

0.1 - 3.0 kg

0.5 - 3.0 kg
0.5 - 2.5 kg

1.0 - 4.0 kg

0.1 - 3.0 kg

Easy Defrost Menu Guide

QUANTITY

(MIN. – MAX.)

PROCEDURE

MENU

Food not listed in the Guide can be defrosted manually using M. LOW power level.

NOTE

1. When freezing minced meat, shape it into flat even sizes.
2. For chicken pieces, steaks and chops, freeze separately in single flat layers and if necessary

interleave with freezer plastic to separate layers. This will ensure even defrosting.

3. It is also a good idea to label the packs with the correct weights.

• Shield thin end of chops or steaks with foil.
• Position the food with thinner parts in the centre

in a single layer on a shallow dish.
If pieces are stuck together, try to separate as
soon as possible.

• The oven will "beep" and stop, CHECK will flash

on and off. Remove defrosted pieces, turn over,
rearrange and shield the warm portions of
remaining pieces.

• Press start to continue defrosting.
• After defrost time, stand covered with

aluminium foil for 5-30 minutes.

• Place frozen minced meat on a shallow dish.

Shield edges.

• The oven will "beep" and stop, CHECK will flash

on and off. Remove defrosted portions of mince,
turn over and shield edges with foil strips.

• Press start to continue defrosting.
• After defrost time, stand covered with

aluminium foil for 10-30 minutes.

• Shield the bone and the edge with foil strips

about 2.5cm wide.

• Place joint with lean side face upwards (if

possible) on a shallow dish.

• The oven will "beep" and stop, CHECK will flash

on and off. Turn over and shield the warm
portions.

• Press start to continue defrosting.
• After defrost time, stand covered with

aluminium foil for 5-60 minutes.

• Remove from original wrapper. Shield wing and

leg tips with foil.

• Place breast side down on a shallow dish.
• The oven will "beep" and stop, CHECK will flash

on and off. Turn over and shield the warm
portions.

• Press start to continue defrosting.
• After defrost time, stand covered with

aluminium foil for 5-50 minutes.

NOTE After standing run under cold water to

remove giblets if necessary.

• Shield the exposed bone with foil.
• Place chicken pieces on a shallow dish.
• The oven will "beep" and stop, CHECK will flash

on and off.  Remove any defrosted pieces, turn
over and shield the warm portions of remaining
pieces.

• Press start to continue defrosting.
• After defrost time, stand covered with

aluminium foil for 5-15 minutes.

NO.

1

3

2

4

Russia R347H,En,P09-18

03.10.23, 4:35 PM

15

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Sharp R-347H?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"