Sharp R-340A - Инструкция по эксплуатации - Страница 31

Микроволновые печи Sharp R-340A - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 35
Загружаем инструкцию
background image

E – 13

Standing

Time

(minutes)

• Shield thin end of chops or steaks with foil.
• Position the food with thinner parts in the

centre in a single layer on the defrost rack.
If pieces are stuck  together, try to separate
as soon as possible.

• The oven will "beep" and stop, CHECK will

flash on and off. Remove defrosted pieces,
turn over and shield the warm portions.

• Press start to continue defrosting.
• After defrost time, stand covered with

aluminium foil.

• Place frozen minced meat on a defrost rack.

Shield edges.

• The oven will "beep" and stop, CHECK will

flash on and off. Remove defrosted portions,
 turn over and shield edges with foil strips.

• Press start to continue defrosting.
• After defrost time, stand covered with

aluminium foil.

• Shield the edge with foil strips about 2.5cm

wide.

• Place joint with lean side face upwards (if

possible) on the defrost rack.

• The oven will "beep" and stop, CHECK will flash

on and off. Turn over and shield the warm
portions.

• Press start to continue defrosting.
• After defrost time, stand covered with

aluminium foil.

• Remove from original wrapper. Shield wing

and leg tips with foil.

• Place breast side down on the defrost rack.
• The oven will "beep" and stop, CHECK will flash

on and off. Turn over and shield the warm
portions.

• Press start to continue defrosting.
• After defrost time, stand covered with

aluminium foil.

N.B.

After standing run under cold water to
remove giblets if necessary.

• Shield the exposed bone with foil.
• Place chicken pieces on the defrost rack.
• The oven will "beep" and stop, CHECK will flash

on and off.  Remove defrosted pieces, turn over
and shield the warm portions.

• Press start to continue defrosting.
• After defrost time, stand covered with

aluminium foil.

1

Steaks
Chops

Minced Meat

Beef

Roast Meat

Beef/Pork
Lamb

Poultry

Chicken Pieces

5-30

10--30

5-60

5-50

2

3

5-15

4

Food not listed in the Guide can be defrosted using 30 % setting.
NOTE: When freezing minced meat, shape it into flat even sizes.

For chicken pieces, steaks and chop, freeze separately in single flat layers and if necessary
interleave with freezer plastic to separate layers. This will ensure even defrosting.
It is also a good idea to label the packs with the correct weights.

Quantity

min. – max.

(kg's)

Menu

No.

Procedure

0.1 - 3.0

0.1 - 3.0

0.5 - 3.0
0.5 - 2.5

1.0 - 4.0

0.1 - 3.0

DEFROST MENU GUIDE

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Sharp R-340A?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"