Scarlett SC-297 - Инструкция по эксплуатации - Страница 14

Микроволновые печи Scarlett SC-297 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 31
Загружаем инструкцию
background image

www.scarlett-europe.com

                                                                                                               SC-297

14

CUM STABILI I DAC  UN VAS ESTE PENTRU CUPTORUL CU MICROUNDE,?

·

Porni i cuptorul  i fixa i comutatorul pentru regimurile de func ionare la puterea maxim   (temperatura maxim ), a ezati în cuptor timp de   1
minut vasul pentru testare  i lâng  el un pahar-can  cu ap  (~ 250 ml).

·

Vasul recomandat pentru prepararea mânc rurilor în cuptorul cu microunde r mâne la  aceia i temperatur  ca cea din înainte de a fi a ezat in
cuptor în timp ce apa fierbe.

SFATURI PRACTICE

·

Pentru o înc lzire uniform  a produselor întoarce i-le în timpul prepar rii.

·

Nu folosi i vase cu gât sub ire, sticle pentru c  pot exploada.

·

Nu folosi i termometre pentru m surarea temperaturii produselor. Folositi numai termometrele speciale destinate pentru cuptoarele cu
microunde.

ÎNAINTE DE A V  ADRESA CENTRULUI DE SERVICE

·

Dac  cuptorul nu fuc ioneaz  verifica i:

 

Func ionalitatea prizei si prezen a tensiunii în reteaua de curent

  Corectitudinea 

stabilirii temporizatorului timerului;

  Dac  u a este bine închis .

PERTURBA II RADIO

·

Microundele pot provoca perturba ii aparatelor de televiziune si de radio.

·

Pentru a minimaliza perturba iile:

  cur

i permanent usi a si condensatorii metalici;

 

a eza i televizorul  i aparatul de radio cât mai departe de cuptorul cu microunde;

 

reorien i antena aparatului pentru ob inerea celui mai bun rezultat ;

 

conectati cuptorul cu microunde  i aparatul la linii diferite de alimentare cu curent.

MONTAREA

·

Asigura i-v  c  în interiorul cuptorului nu mai sunt materiale de împachetat si obiecte r mase.

·

Verifica i dac  exist  defecte ap rute în urma transportului:

  U a si condensatorii metalici;
  Corpul i vizorul;
  Pere ii 

camerei.

·

.Dac  un defect a fost depistat, nu pune i în func iune cuptorul , adresa i-v  vânz torului sau centrului de  repara ii.

·

ezati cuptorul cu microunde pe o suprafa  neted  orizontal , foarte stabil  astfel incât s  poata men ine greutatea cuptorului cu produse  i

vas.

·

Nu a eza i cuptorul în apropierea surselor de c ldur .

·

Nu a eza i nimic pe cuptor. Nu acoperi i orificiul de ventila ie.

·

Pentru o func ionare normal  a cuptorului trebuie s  asigura i un spa iu liber pentru ventila ie nu mai mic de 20 cm în partea de sus, 10 cm din
partea din spate a panoului si nu mai pu in de 5 cm de la p ile laterale.

EXEMPLE DE PREPARARE ÎN CUPTORUL CU MICROUNDE

·

eza i produsele cu p ile cele mai groase mai aproape de marginile vasului

·

Urm ri i ca timpul de  prepare s  fie, la început minim, treptat  m rindu-se în func ie de necesit i. La o preparare mai îndelungat  produsele se
pot arde  i poate  produce fum.

·

Acoperi i produsele- acest lucru asigur  o preparare uniform  si se evit  impro carea cu stropi.

·

Pentru o preparare uniform  si accelerarea prepararii roti i si mi ca i din loc produsele.

·

Vasele rotunde-ovale cu exceptia celor dreptunghiulare-p trate asigur  o preparare uniform .

FUNC IONARE

·

Conecta i cuptorul la re eaua electric .

·

Întroduce i produsele în cuptor  i închide i u a.

·

Ghidându-v  dup  instuc iunile din tabel, cu ajotorul întrerup torului pute i stabili regimul de preparare.

·

Programa i  timer-ul la timpul dorit.

TIMER  TEMPORIZATORUL

·

Este destinat pentru programarea timpului de preparare in limitele de

30

minute.

·

Pentru a porni cuptorul, roti i maneta temporizatorului în direc ia acelor de ceas.

·

Stabilirea timpului necesar se face prin rotirea manetei.

·

Din momentul set rii temporizatorului. cuptorul se deschide  i încep s  func ioneze iluminarea interioar  si ventila ia.

·

În cazul când prepararea trebuie s  fie întrerupt , a eza i temporizatorul in pozi ia «0» sau deschide i u a.

ATEN IE:

 Întotdeauna roti i întrerup torul în pozi ia «0» dac  produsele au fost scoase înainte ca ele s  fie gata iar Dvs nu mai dori i s  continua i

prepararea lor.

ATEN IE:

 Dac  pentru preparare sunt necesare mai pu in de 2 minute, mai întâi r suci i timerul la indica ia respectiv  ce corespunde cu 3 min, iar

apoi r suci i-l la pozi ia dorit .
ÎNTÂRZIEREA PREPAR RII

·

Func ia dat  este necesar  pentru verificarea gradului de preparare a produsului.

·

eza i  emporizatorul la 0,  i întrerup torul pentru regimurile de func ionare în pozi ia «

».

·

Pentru a continua prepararea, trebuie din nou s  stabili i regimul  i timpul de preparare.

Simbol

Rgim de lucru

Nivelul de

putere

ÎNC RCARE

17%

DECONGELARE. Decongela i produsele far  ambalaj într-un vas nu prea adânc sau pe gratarul pentru prepararea la
microunde, neap rat cu vasul de sticl  rotitor. Congelând produsele, le da i o form  compact .

37%

Omlet , copturi, creme

66%

Tartine, pizza.

85%

Copturi, carne  i pe te, cartofi copti si alte legume, floricele de porumb

100%

NOT :

 Timpul de preparare poate fi schimbat in func ie de forma, dimensiunea  i dispunerea produselor. Buc ile mari, groase necesit  un timp de

preparare mai mare iar cele mici mai mic.

·

Decongela i produsele f

 ambalaj intr-un vas nu prea adânc sau pe gr tar pentru prepararea la microunde, trebuie s  folositi vasul de sticl

rotitor. Congelând produsele le conferi i o form  compact .

·

Acoperi i produsele cu capace speciale sau plastic lasând unul dintre col uri liber pentru a permite evacuarea aburului. Capacele se infierbânt
foarte tare-v  rugam s  fi i aten i cu ele!

·

Distan a dintre produse, de exemplu, legume, checuri si altele trebuie s  fie nu mai mic  de 2,5 cm pentru a permite o preparare uniform .

·

Amestecarea este necesar  deoarece la fundul vasului produsele se înfierbânt  foarte tare.

·

eza i produsele numai intr-un singur strat , cele mai groase bucati aseza i-le mai aproape de margini.

·

Întepa i coaja sau pieli a pentru ca produsul s  nu plesnesc .

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Scarlett SC-297?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"