Scarlett SC-295 - Инструкция по эксплуатации - Страница 22

Микроволновые печи Scarlett SC-295 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 31
Загружаем инструкцию
background image

www.scarlett-europe.com

                                                                                                               SC-295

22

·

Iepriek  no produktiem vai to iepakojumiem no emiet met lisk s lentas un folliju.

·

Mikrovi u kr sn  nedr kst gatavot veselas olas.

TRAUKU MIKROVI

U KR SN M

UZMAN BU!

Vadieties p c uz traukiem eso  mar juma un ra ot ja nor

jumiem.

DER GI

·

Karstumiztur gs stikls

- vislab kais trauka materi ls gatavo anai mikrovi u kr sn .

·

Termoiztur ga plastmasa

 trauk  nav ieteicams gatavot  dienu ar augstu tauku vai cukura daudzumu. Nedr kst izmantot bl vi

aizveramus konteinerus.

·

Fajanss un porcel ns

 - der gs gatavo anai mikrovi u kr sn , iz emot traukus ar apzelt jumiem, apsudrabojumiem un dekorat viem

met liskiem elementiem.

·

Speci ls iepakojums

 (pap ra, plastmasas u.c.), paredz ts mikrovi u kr sn m   stingri sekojiet l dzi ra ot ja nor

jumiem.

NEDER GI

·

Pl ve produktu glab anai, k  ar  termoiztur gi polietil na maisi i

 nav der gi ga as un jebkuru citu produktu cep anai.

·

Met liski trauki (alum nija, ner

jo  t rauda u.c.) un p rtikas follija*

-

ekran  mikrovi us; saskarsm  ar karstumskapja sien m var

izrais t dzirkste

anu un  ssavienojumu gatavo anas laik .

·

*Var izmantot produkta atsevi u da u vienk rt gai iet anai, lai izvair tos no p rkars anas vai piedeg anas. Nepie aujiet saskari ar sien m,
att lums no t m nedr kst b t maz ks par 2 cm.

·

sto a plastmasa

 - nav piem rota gatavo anai mikrovi u kr sn .

·

Lakoti trauki

 - mikrovi u iedarb bas rezult

 laka var izkust.

·

Parastais stikls (t.sk. fig rstikls un biezais)

 - augstas temperat ras iedarb

 var deform ties.

·

Pap rs, salmi, koks

 - augstas temperat ras iedarb

 var uzliesmot.

·

Melam na trauki

 - var absorb t mikrovi u starojumu, kas izsauc to plais anu vai termodestrukciju un b tiski palielina gatavo anas laiku..

 NOTEIKT VAI TRAUKS IR DER GS MIKROVI

U KR SN M?

·

Iesl dziet kr sni un uzst diet darba re mu sl dzi uz maksim lo jaudu (maksim

 temperat ra), ievietojiet kr sn  uz 1 min ti test jamo trauku

un novietojiet blakus gl zi ar  deni ( ~ 250ml).

·

Trauks, kas ir der gs  diena pagatavo anai mikrovi u kr sn  paliks t

 pa  temperat

, k  pirms ievieto anas kr sn , taj  laik , kad uzsils

dens.

DER GI PADOMI:

·

Vienm gai produktu uzsild anai apmaisiet tos gatavo anas laik .

·

Neizmantojiet traukus ar  auru kakli u, pudeles, t s var uzspr gt.

·

Neizmantojiet termometrus produktu temperat ras m

anai. Izmantojiet tikai speci los termometrus, paredz tus mikrovi u kr sn m.

PIRMS GRIEZIETIES SERVIS

·

Ja kr sns neiesl dzas p rbaudiet:

 

vai rozete nav boj ta un str vas esam bu elektrot kl ;

  taimera 

uzst

anas 

pareiz bu;

  vai durvis ir cie i aiztais tas.

RADIOTRAUC JUMI

·

Mikrovi i var izrais t radio un telev zijas sign la trauc jumus.

·

Lai samazin tu trauc jumus:

  regul ri t riet durvis un met liskos bl

jus;

 

televizoru un radio uzst diet p c iesp jas t

k no mikrovi u kr sns;

  noregul jiet antenu, lai sasniegtu vislab ko rezult tu.
 

piesl dziet mikrovi i kr sni un uztv

ju pie atsevi

m elektrot kla l nij m.

UZST

ANA

·

rliecinieties, ka mikrovi u kr sn  nav iepakojam  materi la un blakus priek metu.

·

rbaudiet, vai transport anas laik , nav boj ts:

  durvis vai met liskie bl

ji;

  korpuss un skatlodzi ;
  kameras 

sienas.

·

Jebkuru defektu konstat anas gad jum  neiesl dziet kr sni; griezieties pie p rdev ja vai servisa centr .

·

Novietojiet mikrovi u kr sni uz l dzenas, horizont las virsmas, pietiekami iztur gas, lai t   iztur tu kr sns svaru ar traukiem un produktiem.

·

Nenovietojiet kr sni blakus siltuma avotiem.

·

Neko nenovietojiet uz kr sns. Neaizsedziet ventil cijas atv rumus.

·

Norm lai kr sns darb bai nepiecie ams nodro in t br vu starpu ventil cijai: ne maz ku par 20 cm no aug as, 10 cm no aizmugur

 pane a

puses un ne maz k par 5 cm no s niem.

GATAVO ANAS PA

MIENI MIKROVI

U KR SN

·

Produktus lieciet p c iesp jas liel

m da m tuv k trauka mal m.

·

Sekojiet l dzi gatavo anas laikam, uzst diet minim

ko, nepiecie am bas gad jum  pak peniski palielinot. P

k ilgas gatavo anas laik

produkti var s kt d mot un aizdegties.

·

Apsedziet produktus   tas nodro in s p c iesp jas vienm

ku uzsild anu un nov rs s  akst anos.

·

c iesp jas vienm

kai uzsild anai un gatavo anas pa trin anai apgrieziet un apmaisiet produktus.

·

Apa ie/ov lie trauki, at ir

 no kvadr tveida/taisnst rveida, nodro ina vienm

ku uzsild anu.

EKSPLUAT CIJA

·

Piesl dziet kr sni pie elektrot kla.

·

Ievietojiet produktus kr sn  un aizveriet durvis.

·

Vadoties p c tabulas, ar sl dzi uzst diet apstr des re mu.

·

Uz taimera uzst diet nepiecie amo laiku.

TAIMERIS

·

Iesp jams uzst

t apstr des laiku

30

min u robe s.

·

Lai kr sni iesl gtu, pagrieziet taimera rokturi pulkste

ja virzien .

·

Uzst diet v lamo laiku, grie ot rokturi t

k.

·

No taimera uzst

anas br a kr sns iesl dzas un s k str

t iek jais apgaismojums un ventil cija.

·

Ja gatavo anu nepiecie ams aptur t, uzst diet taimeru st vokl  «0» vai attaisiet durvis.

UZMAN BU:

 Vienm r atgrieziet taimeru st vokl  «0», ja produkti tika iz emti l dz gatavo anas laika beig m, un J s vairs neturpin siet to

gatavo anu.

UZMAN BU:

 Ja apstr dei nepiecie ams maz k k  2 min tes, s kum  pagrieziet taimeru aiz 3 min u atz mes, p c tam atgrieziet to

nepiecie amaj  st vokl .
GATAVO ANAS APTUR

ANA UZ LAIKU

·

Dot  funkcija der ga produkta gatav bas pak pes p rbaudei.

·

Uzst diet taimeru uz 0, bet darba re mu sl dzi   st vokl  «

».

·

Apstr di var p rtraukt, vienk

i atverot durvis. Ja to aizver, process turpin sies.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Scarlett SC-295?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"