Микроволновые печи Samsung MG22M8074CT - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek
25
Pechdan foydalanish
Kod
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tarkibi
2-22
Lososli kulebyaka
450-500 g
230 g losos filesi, 200 g ko‘pchigan xamir, 1 ta piyoz, 2
ta tuxum, 3 ta ko‘kpiyoz, ta’bga ko‘ra tuz, qalampir
Ko'rsatmalar
Boshpiyozni archib, mayda kubik shaklida to‘g‘rang. Ko‘kpiyozni
maydalang. 1 ta tuxumni qaynatib olib, maydalang. Baliqni mayda kubik
shaklida to‘g‘rang. To‘g‘ralgan piyoz, baliq va tuxumni kosada aralashtirib,
ta’bga ko‘ra tuz va qalampir qo‘shing. Xamirni muzdan tushirib, keng
to‘rtburchak shaklida yoying. Tayyor masalliqlarni o‘rtasiga qo‘ying.
Xamirning chekkalarini ko‘tarib, masalliqni o‘rang, keyin pishirilgan paytida
seli oqib ketmasligi uchun tugib qo‘ying. Bu katta somsani chokini pastga
qilib qo‘yib, tepasiga qolgan tuxumni surting. Tarelkaga soling. Ularni
mikroto‘lqinli pechga qo‘ying.
СТАРТ/+30СЕК (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Signal berilganidan so‘ng olib, ag‘darib qo‘ying. Ularni
mikroto‘lqinli pechga qo‘ying. Yana
СТАРТ/+30СЕК (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing.
2-23
Krupenik
400-500 g
100 g grechixa yormasi, 100 g uy pishlog‘i, 60 g
smetana, 70 g shakar, 1 ta tuxum, 2 ta biskvit, 100
ml suv
Ko'rsatmalar
Grechixani kosaga solib, suv quying va mikroto‘lqinli pechda 5 daqiqa
davomida 600 vatt quvvatda pishiring. Biskvitlarni qo‘lda maydalab
tashlang. Ushoqning yarmini pishirish qolipiga soling. Qaynatilgan
grechixa, tuxum, shakar va uy pishlog‘ini chuqur kosada aralashtiring.
Xamirni qolipga soling, ustidan qolgan ushoqni seping. Mikroto‘lqinli
pechga solib,
СТАРТ/+30СЕК (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing.
Smetana bilan dasturxonga torting.
Kod
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tarkibi
2-24
Tovuqdan tayyorlangan
kabob
200-250 g
250 g tovuq go‘shti, 1 qoshiq mayonez, 1 ta limon,
2 qoshiqcha kunjut, 2 chimdim yanchilgan kinza, 1
dona sarimsoq
Ko'rsatmalar
Tovuq go‘shtini bir tomoni 2 sm bo‘lgan mayda bo‘laklarga bo‘ling.
Marinadni tayyorlash: mayonez, maydalangan sarimsoq, limon sharbati va
etini chuqur kosada aralashtiring.
Go‘shtni marinadga aralashtirib, salqin joyga 1 soatga qo‘yib qo‘ying.
Go‘sht bo‘laklariga yog‘och six tiqib, ustiga kunjut urug‘i seping. Kabobli
tarelkani baland taglikka joylashtiring. Ularni mikroto‘lqinli pechga qo‘ying.
СТАРТ/+30СЕК (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing.
2-25
Go'sht bilan qiymalangan
bulg'or qalampiri
200-250 g
3 ta bulg‘or qalampiri, 150 g aralash qiyma go‘sht, 60
g chala qaynatilgan guruch, 1 stakan suv, 1½ qoshiq
tomat pastasi, 1 qoshiq un, ta’bga ko‘ra tuz, qalampir
Ko'rsatmalar
Masalliqni tayyorlash: qiyma go‘shtni kosada qaynatilgan guruch bilan
aralashtiring, ta’bga ko‘ra qalampir va tuz qo‘shing.
Bulg‘or qalampiri orqasini olib tashlab, urug‘ini va ichidagi pardalarini
tozalang. Har bir bulg‘or qalampiriga qiyma solib, yaxshilab zichlang. Keyin
chuqur kosaga solib, qopqoq bilan yoping. Ularni mikroto‘lqinli pechga
qo‘ying.
СТАРТ/+30СЕК (BOSHLASH/+30s)
tugmasini bosing. Signal
berilganidan so‘ng chiqarib olib, ustiga qayla quying. Ularni mikroto‘lqinli
pechga qo‘ying. Yana
СТАРТ/+30СЕК (BOSHLASH/+30s)
tugmasini
bosing.
Qaylani tayyorlash: Unga tomat pastasi va suv quyib aralashtiring, ta’bga
ko‘ra tuz va qalampir qo‘shing.
MG22M8074CT_BW_DE68-04552E-00_UZ_FULL.indd 25
2021-05-18 3:41:39
Содержание
- 3 ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Снятие корпуса печи, защищающего от воздействия; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Жидкости и другие продукты нельзя разогревать в; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ; . Детям можно пользоваться печью без контроля
- 5 . Когда микроволновая печь работает в; . Внешние части устройства могут сильно нагреваться; . Во избежание поражения электрическим током; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться; ВНИМАНИЕ; . В процессе приготовления устройство должно находиться
- 6 Общие правила техники безопасности; Предупреждения по использованию микроволновой печи
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновой печью; Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Ограниченная гарантия
- 9 Принадлежности; Вращающийся поднос
- 10 Очистка; Удаление стойких загрязнений и неприятных запахов из печи; Уход в случае длительного неиспользования
- 11 Печь
- 12 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы печи
- 13 Приготовление/Разогрев пищи
- 14 Уровни мощности и изменение времени приготовления
- 15 Остановка приготовления пищи; Настройка режима энергосбережения; Использование функций режима сенсорное приготовление
- 17 Использование функций режима русская кухня
- 32 Использование функций режима быстрая разморозка
- 33 Использование функции поддержание тепла; Рекомендации по выбору параметров в режиме поддержание тепла
- 34 Приготовление в режиме гриля
- 35 Использование блюда для подрумянивания
- 37 Использование функций режима +30сек гриль
- 38 Использование функции замок от детей; Отключение звукового сигнала
- 40 Микроволны; Кухонная посуда для микроволновой печи:
- 41 Руководство по приготовлению свежих овощей
- 42 Руководство по приготовлению риса и макаронных изделий; Разогрев; Размещение пищи и использование крышки
- 43 Разогрев жидкостей; Разогрев жидкостей и пищи
- 44 Разогрев детского питания и молока
- 45 Размораживание вручную
- 46 Гриль; Продукты, которые можно готовить в режиме гриля:
- 49 Полезные советы
- 53 Предостережения по установке
- 54 Технические характеристики
- 123 Pech
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)












