Saturn ST-MW8160 - Инструкция по эксплуатации - Страница 4

Микроволновые печи Saturn ST-MW8160 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 26
Загружаем инструкцию
background image

6

Microwave oven door must be properly 

closed in order for it to operate. 

2) Viewing window

Allow user to see the cooking status. 

3) Rotating axis

The glass turntable sits on the axis, the 

motor underneath it drives the turntable 

to rotate. 

4) Rotating ring

The glass turntable sits on its wheels, it 

supports the turntable and helps it to 

balance when rotating. 

5) Turntable

The food sits on the turntable, its rota-

tion during operation helps to cook food 

evenly. 

- Place the rotating ring first, and then

- Fit the turntable onto the rotating axis 

and make sure that it is geared in 

properly

6) Control panel

See below in details (the control panel is 

subject to change without prior notice). 

7

Waveguide cover

It is inside the microwave oven, next to 

the wall of control panel, please see 

figure below. 

Never remove the waveguide cover

OPERATION OF CONTROL PANEL

1) Timer

- The max cooking time length that can 

be set is 30 minutes.

- Each setting is 2 minutes.

- A bell ring will be heard when the tim-

er times out and returns to Zero posi-

tion.

7

2) Function / Power knob

There are 6 power levels:

The following table provides a reference 

defrost time length for various food:

OPERATION

1) Connect the cord.

- Before connecting the cord, make sure 

the timer is set to “0” position.

- Do not block the ventilation.

2) Place the food on the glass turntable 

and close the door.

- Food must be contained in a utensil.

3) Select the desired power level.

4) Set the timer.

If desired time is less than 10 minutes, 

turn the timer knob to over 10 minutes 

position and then turn back to the de-

sired time setting.

5) Once the desired time is set, the 

cooking begins. If pausing in between is 

needed, just open the door at any time, 

and close it to resume operation.

6) When it times out and cooking ends, 

the microwave oven produces a bell 

ring, the inside lamp will also be auto-

matically turned off.

If food is removed before time out, 

make sure to set back the timer to “0” 

position, this avoids the microwave oven 

from operating in empty load.

DEFROST TIPS

Microwave penetrates around 4cm into 

most food, to maximize defrosting ef-

fect, the followings are advised:

1) For thick and chunky food, turn the 

food regularly during operation in order 

to obtain uniform heating effect

2) If food is over 0.5 Kg, it is advised to 

turn at least 2 times

3) Defrosted food should be consumed 

as soon as possible, it is not advised to 

put back to fridge and freeze again.

COOKING TIPS

The following factors may affect the 

cooking result:

Food arrangement

Place thicker areas towards outside of 

dish, the thinner part towards the cen-

tre and spread it evenly.  Do not overlap 

if possible.

Cooking time length

Start cooking with a short time setting, 

evaluate it after it times out and extend 

it according to the actual need. Over 

cooking may result in smoke and burns.

Cooking food evenly

Food such as chicken, hamburger or 

steak should be turned once during 

cooking.

Depending on the type of food, if appli-

cable, stir it from outside to centre of 

dish once or twice during cooking.

Allow standing time

After cooking times out, leave the food 

in the oven for a adequate length of 

time, this allows it to complete its cook-

ing cycle and cooling it down in a grad-

ual manner.

Whether the food is done

Color and hardness of food help to de-

termine if it is done, these include:

- Steam coming out from all parts of 

food, not just the edge

- Joints of poultry can be moved easily.

- Pork or poultry shows no signs of 

blood.

- Fish is opaque and can be sliced easily 

with a fork.

Browning dish

When using a browning dish or self-

heating container, always place a heat-

resistant insulator such as a porcelain 

plate under it to prevent damage to the 

turntable and rotating ring.

HIGH

100% power 
output

(Quick 
cooking)

M. High

85% power 
output

(Normal 
cooking)

Med

66% power 
output

(Slow 
cooking)

M. Low

40% power 
output

(Drinks 
or soup)

Defrost

37% power 
output

(Defrost)

LOW

17% power 
output

(Keep 
warm)

WEIGHT 

RANGE

DEFROST 

LENGTH

Meat

0.1~1.0kg

1:30~26:

00

Poultry

0.2~1.0kg

2:30~22:

00

Seafood

0.1~0.9kg

1:30~14:

00

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Saturn ST-MW8160?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"