Kuppersbusch EMWGR 3260.0 J1 - Инструкция по эксплуатации - Страница 21

Микроволновые печи Kuppersbusch EMWGR 3260.0 J1 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 68
Загружаем инструкцию
background image

 

 

21 

EN 

 

Cooking with a microwave oven  

 

Warning! Read the section “Microwave Safety” 
before cooking with your microwave. 

Follow these recommendations when cooking with 
your microwave: 

  Before  heating  or  cooking  foods  with  peel  or 

skin

 

(e.g. 

apples, 

tomatoes, 

potatoes, 

sausages) 

prick  them

  so  that  they  do  not 

burst.  Cut  the  food  up  before  starting  to 
prepare it. 

  Before using a container or dish make sure that 

it  is  suitable  for  microwave  use  (see  the 
section on types of ovenware). 

  When  cooking  food  with  very  little  moisture 

(e.g. 

defrosting  bread

,  making  popcorn,  etc.) 

evaporation  is  very  quick.  The  oven  then 
works  as  if  it  was  empty  and  the  food  may 
burn.  The  oven  and  the  container  may  be 
damaged  in  such  a  situation.  You  should 
therefore  set  just  the  cooking  time  necessary 
and you must keep a close eye on the cooking 
process. 

  It  is  not  possible  to  heat  large  quantities  of  oil 

(

frying

) in the microwave. 

  Remove 

pre-cooked  food 

from  the  containers 

they  come  in  since  these  are  not  always  heat 
resistant.  Follow  the  food  manufacturer’s 
instructions. 

 

If you have several containers

, such as cups, 

for  example,  set  them  out  uniformly  on  the 
ceramic base. 

  Do not close 

plastic bags 

with metal clips. Use 

plastic  clips  instead.  Prick  the  bags  several 
times so that the steam can escape easily. 

  When heating or cooking foods, check that they 

reach 

at least a temperature of

 

70°C

  During  cooking, 

steam

  may  form  on  the  oven 

door  window  and  may  start  to  drip.  This 
situation  is  normal  and  may  be  more 
noticeable  if  the  room  temperature  is  low.  The 
oven’s  safe  working  is  not  affected  by  this. 
After  you  have  finished  cooking,  clean  up  the 
water coming from the condensation 

  When  heating  liquids,  use 

containers  with  a 

wide  opening

,  so  that  the  steam  can 

evaporate easily. 

Prepare  the  foods  as  per  the  instructions  and 
keep  in  mind  the  cooking  times  and  power  levels 
indicated in the tables. 

Keep  in  mind  that  the  figures  given  are  only 
indicative  and  can  vary  depending  on  the  initial 
state, temperature, moisture and type of food. It is 
advisable  to  adjust  the  times  and  power  levels  to 
each 

situation. 

Depending 

on 

the 

exact 

characteristics  of  the  food  you  may  need  to 
increase  or  shorten  the  cooking  times  or  increase 
or decrease the power levels. 

Cooking with microwaves... 

1. The  greater  the  amount  of  food,  the  longer  the 
cooking time. Keep in mind that: 

  Double the quantity » double the time 

  Half the quantity » half the time 

2. The  lower  the  temperature,  the  longer  the 
cooking time. 

3. Foods  containing  a  lot  of  liquid  heat  up  more 
quickly. 

4. Cooking  will  be  more  uniform  if  the  food  is 
evenly  distributed  on  the  ceramic  base.  If  you  put 
dense  foods  on  the  outside  part  of  the  plate  and 
less  dense  ones  on  the  centre  of  the  plate,  you 
can heat up different types of food simultaneously. 

5. You can open the oven door at any time. When 
you  do  this  the  oven  switches  off  automatically. 
The  microwave  will  only  start  working  again  when 
you close the door and press the start key.  

6. Foods  that  are  covered  require  less  cooking 
time  and  retain  their  characteristics  better.  The 
lids  used  must  let  microwaves  pass  through  and 
have small holes that allow steam to escape. 

 

 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kuppersbusch EMWGR 3260.0 J1?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"