Elenberg MS-2001M - Инструкция по эксплуатации - Страница 14

Микроволновые печи Elenberg MS-2001M - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 18
Загружаем инструкцию
background image

14

and even result in skin burns.

10.  Eggs in their shell and whole hard-boiled eggs should not be heated in 

microwave ovens since they may explode even after microwave heating 

has ended.

11.  Pierce foods with heavy skins such as potatoes, whole squashes, apples 

and chestnuts before cooking.

12.  The  contents  of  feeding  bottles  and  baby  jars  should  be  stirred  or 

shaken and the temperature should be checked before serving in order 

to avoid burns.

13.  Cooking utensils may become hot because of heat transferred from the 

heated food. Potholders may be needed to handle the utensil.

14.  Utensils should be checked to ensure that they are suitable for use in 

microwave oven.

15.  WARNING:  It  is  hazardous  for  anyone  other  than  a  trained  person  to 

carry out any service or repair operation which involves the removal of 

any  cover  which  gives  protection  against  exposure  to  microwave  en-

ergy.

Group 2 ISM equipment: group 2 contains all ISM equipment in which ra-

dio-frequency  energy  is  intentionally  generated  and/or  used  in  the  form 

of electromagnetic radiation for the treatment of material, and spark ero-

sion equipment. e.g. Domestic microwave ovens are mentioned inside this 

scope under Annex A. Class B equipment is equipment suitable for use in 

domestic establishments and in establishments directly connected to a low 

voltage power supply network which supplies buildings used for domestic 

purpose.

1.  Arrange food carefully. Place thickest areas towards outside of dish.

2.  Watch cooking time. Cook for the shortest amount of time indicated and 

add more as needed. Food severely overcooked can smoke or ignite.

3.  Cover foods while cooking. Covers prevent spattering and help foods to 

cook evenly.

4.  Turn foods over once during microwave to speed cooking of such foods 

as chicken and hamburgers. Large items like roasts must be turned over 

at least once.

5.  Rearrange foods such as meatballs halfway through cooking both from 

top to bottom and from the center of the dish to the outside.

MICROWAVE COOKING PRINCIPLES

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Elenberg MS-2001M?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"