LG MS-2043H - Инструкция по эксплуатации - Страница 37

Микроволновые печи LG MS-2043H - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 40
Загружаем инструкцию
background image

O`zbek

7

Восточный

 

пов

ap

1. 

;

 tugmasini bosing.

2.  Taom turini tanlash uchun 

6

 tugmasini ketma-ket bosing.

3.  

<

 tugmasini bosing. Sharq oshpazidan taom tayyorlsh usullari

Toifa

1. Xarcho sho’rvasi 

(O

c

-1)

-Og'irlik cheklovi: 1,5 kg

-Mahsulot harorati: 

xona

-Anjom: mikroto'lqinli 

pechda foydalanish 

mumkin bo'lgan tovoq

Masalliqlar

400 g kubcha  shaklida to’g’ralgan 
mol yoki qo’y go’shti;
100 g yuvilgan va quritilgan lazer 
guruchi;
50 g maydalangan yong’oq;
1 dona to’g’ralgan piyoz;
3 dona maydalangan sarimsoq bo'lagi
1 dona maydalangan qizil qalampir;
2 choy qoshiq tuyilgan qizil qalampir;
3 osh qoshiq to’g’ralgan  ko’katlar;
2 ½ piyola suv yoki tayyor sho'rva;
ta’bga ko'ra tuz va murch.

Ko’rsatmalar

1.  Barcha masalliqlarni katta chuqur tovoqqa soling va 

yaxshilab aralashtiring. Yelim qog'oz bilan qoplang va 
unda teshikchalar hosil qiling.

2.  Tayyor masalliqni pechga qo'ying. Menyuni tanlang va 

tayyorlashni boshlash uchun 

<

 boshlash tugmasini bosing. 

Jarayon davomida kamida ikki marotaba aralashtiring.

2. Azu (O

c

-2)

-Og'irlik cheklovi: 1,5 kg

-Mahsulot harorati: 

xona

-Anjom: mikroto'lqinli 

pechda foydalanish 

mumkin bo'lgan tovoq

Masalliqlar

500 g kubcha shaklida to’g’ralgan 

mol yoki cho’chqa go’shti \ 1 dona 

kubcha shaklida to’g’ralgan tuzlangan 

bodring \ 2 dona kubcha shaklida 

to’g’ralgan kartoshka \ 1 dona kubcha 

shaklida to’g’ralgan piyoz \ 2 dona 

maydalangan sarimsoq bo'lagi \ 2 osh 

qoshiq tomat pastasi \ 2 osh qoshiq 

o'simlik moyi \ 1 piyola suv yoki tayyor 

sho'rva \ 1 dona dafna yaprog'i \ 

ta’bga ko'ra tuz va murch.

Ko’rsatmalar

1.  Barcha masalliqlarni katta tovoqqa soling va yaxshilab 

aralashtiring. Plastik qopqoq bilan yoping va sovuting.

2.  Tayyor masalliqni pechga qo'ying. Menyuni tanlang va 

tayyorlashni boshlash uchun 

<

 boshlash tugmasini bosing. 

Jarayon davomida kamida ikki marotaba aralashtiring. 

3. Do’lma (O

c

-3)

-Og'irlik cheklovi: 1,0 kg

-Mahsulot harorati: xona

-Anjom: mikroto'lqinli 

pechda foydalanish 

mumkin bo'lgan tovoq

Masalliqlar

1 banka tok bargi \ 200 g pishgan 

guruch \ 500 g qiymalangan mol 

go’shti \ 1 dona to’g’ralgan piyoz \ 

ta’bga ko'ra tuz va murch \ ½ piyola 

suv \ ½ piyola smetana.

Ko’rsatmalar

1.  Pishgan guruch, qiymalangan mol go’shti, piyoz, tuz va 

murchni idishga soling va yaxshilab aralashtiring.

2.  Tok barglarini ochib ichiga 1 ½ qoshiqdan guruchli qiymani 

barg o’rtasiga soling. Guruchli qiymani bargga o’rang.

3.  Barcha o’ralgan barglarni qatorlab katta chuqur tovoqqa 

soling vaustidan suv quying. Yelim qog'oz bilan o'rang.

4.  Tayyor masalliqni pechga qo'ying. Menyuni tanlang va 

tayyorlashni boshlash uchun 

<

 boshlash tugmasini bosing.

5.  Taom tayyor bo'lgach uni smetana yoki istalgan boshqa 

narsa bilan torting.

4. Palov (O

c

-4)

-Og'irlik cheklovi: 1,2 kg

-Mahsulot harorati: 

xona

-Anjom: mikroto'lqinli 

pechda foydalanish 

mumkin bo'lgan tovoq

Masalliqlar

300 g kubcha shaklida to'g'ralgan 

mol go’shti \ 1 dona to’g’ralgan 

piyoz \ 1 dona to’g’ralgan sabzi 

\ 3 dona maydalangan sarimsoq 

bo'lagi \ 1 choy qoshiq zafaron \ 

ta'bga ko'ra tuz va murch \ 200 g 

yuvilgan va quritilgan lazer guruchi 

\ 2 piyola suv yoki tayyor sho'rva.

Toifa

Ko’rsatmalar

1.  Mol go’shti, piyoz, sabzi va sarimsoqni kam miqdorda 

yog' solingan qozonda och jigarrang tusgacha 
qizarguncha qovuring. Zafaron, tuz va murch qo’shib 
yaxshilab aralashtiring.

2.  Tayyor aralashmani katta chuqur tovoqqa solib unga 

guruch va suv qo’shing. Yelim qog'oz bilan qoplang va 
unda teshikchalar hosil qiling.

3.  Tayyor masalliqni pechga qo'ying. Menyuni tanlang va 

tayyorlashni boshlash uchun 

<

 boshlash tugmasini 

bosing. Jarayon davomida kamida ikki marotaba 
aralashtiring.

5. Ziravorli jo’ja (O

c

-5)

-Og'irlik cheklovi: 1,5 kg

-Mahsulot harorati: 

xona

-Anjom: mikroto'lqinli 

pechda foydalanish 

mumkin bo'lgan tovoq

Masalliqlar

Kubcha shklida tog'ralgan 400 g 

jo'ja to'shi \ ¼ piyola zaytun moyi 

\ 2 dona tog'ralgan piyoz \ 4 dona 

maydalangan sarimsoq bo'laklari 

\ 1 dona qirg'ichdan o'tkazilgan 

zanjabil ildizi \ 1 dona dolchin 

cho'pi \ 2 dona quritilgan chili qizil 

qalampiri \ 1 choy qoshiq zafaraon 

\ 400 g tomat qaylasi \ ½ piyola 

suv yoki tayyor sho'rva \ ½ piyola 

qatiq \ 1 osh qoshiq limon sharbati \ 

ta'bga ko'ra tuz va murch.

Ko’rsatmalar

1.  Barcha masalliqlarni katta chuqur tovoqqa soling va 

yaxshilab aralashtiring. Yelim qog'oz bilan qoplang va unda 
teshikchalar hosil qiling. 

2.  Tayyor masalliqni pechga qo'ying. Menyuni tanlang va 

tayyorlashni boshlash uchun 

<

 boshlash tugmasini bosing. 

Jarayon davomida kamida ikki marotaba aralashtiring.

6. Shaurma (O

c

-6)

-Og'irlik cheklovi: 0,8 kg

-Mahsulot harorati: 

xona

-Anjom: mikroto'lqinli 

pechda foydalanish 

mumkin bo'lgan tovoq

Masalliqlar

4~6 dona lavash yoki yupqa non \ 

200 g qaynatilgan va tog'ralgan jo’ja 

to'shi \ 1 dona to’g’ralgan pomidor 

\ 1 dona to’g’ralgan bodring \ 3 osh 

qoshiq to’g’ralgan  ko’katlar \ Qayla 

uchun \ 1 osh qoshiq mayonez \ 1 

osh qoshiq qaymoq \ 1 osh qoshiq 

kechup \ 1 dona maydalangan 

sarimsoq bo'lagi.

Ko’rsatmalar

1.  Jo’ja to'shi, pomidor, bodring va ko’katlarni katta chuqur 

tovoqqa soling va yaxshilab aralashtiring.

2. Qayla masalliqlarini boshqa idishda aralashtiring.
3.  Lavash xamirini tekis yuzaga qo’ying; qayla hamda tovuqli 

aralshmadan soling. Har bir lavash xamirini o'rama shaklga 
keltiring.

4.  O’ramalarni idishga joylang va yelim qog'oz bilan qoplang.
5.  Tayyor masalliqni pechga qo'ying. Menyuni tanlang va 

tayyorlashni boshlash uchun 

<

 boshlash tugmasini bosing.

7. Baqlajon ikrasi 

(O

c

-7)

-Og'irlik cheklovi: 1,2 kg

-Mahsulot harorati: xona

-Anjom: mikroto'lqinli 

pechda foydalanish 

mumkin bo'lgan tovoq

Masalliqlar

2 dona archilgan va to’g’ralgan 

baqlajon \ 1 dona to’g’ralgan shirin 

bulg’or qalampiri \ 1 dona ingichka 

halga shaklida tog'ralgan piyoz \ 1 

dona mayda to’g’ralgan pomidor \ 

2 osh qoshiq to’g’ralgan ko’katlar 

\ 2 dona maydalangan sarimsoq 

bo'lagi \ 1 osh qoshiq zaytun moyi \ 

1 choy qoshiq shakar \ ta'bga ko'ra 

tuz va murch.

Ko’rsatmalar

1.  Barcha masalliqlarni katta chuqur tovoqqa soling va 

yaxshilab aralashtiring. Yelim qog'oz bilan qoplang va 

unda teshikchalar hosil qiling.

2.  Tayyor masalliqni pechga qo'ying. Menyuni tanlang va 

tayyorlashni boshlash uchun 

<

 boshlash tugmasini 

bosing. Jarayon davomida kamida ikki marotaba 

aralashtiring.

3.  Tayyor bo'lgach, pishirilgan sabzavotlarni oshxona 

kombayni yoki blender yordamida bo'tqa holiga keltiring.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к LG MS-2043H?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"