LG MH6043HAR - Инструкция по эксплуатации - Страница 42

Микроволновые печи LG MH6043HAR - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 48
Загружаем инструкцию
background image

6

Toifa

* Sabzavotli pyure

400 g to’g’ralgan ismaloq \ 2 to’g’ralgan piyoz 

4 osh qoshiq suv

1.  Sabzavotlanrni mikroto’lqinli xavfsiz idishga soling. Suv 

qo’shing va plastic qopqoq bilan yoping. 

2.  Taomni pechkaga soling. 800 vatlik to’lqinda 9~11 daqiqa 

davomida pishiring.

3.  Tayyor bo’lgandan so’ng pishirilgan sabzavotlarni 

quyuq massa hosil bo’lgunga qadar mikser yordamida 

aralashtiring.

4.Ratatuy (Fc-4)

-Vazn cheklovi : 1,5 kg

-Oziq-ovqat harorati : 

Xona  

-Idish-tovoq : 

Mikroto’lqin o’choqqa 

bardoshli idish

Masalliqlar

1 dona piyoz parrak qilib kesiladi
1 dona baqlajon parrak qilib kesiladi
1 dona sukini parrak qilib kesliadi

1 dona rangli shiring bulg’or 

qalampiri parrak qilib kesiladi

3 dona pomidor to’g’raladi

1 osh qoshiq tomat pastasi
2 bosh sarimsoq maydalanadi

1 osh qoshiq ko’kat tog’raladi 

2 osh qoshiq sirka
1 choy qoshiq shaker

Ta’mga qarab tuz va garmdori

Ko’rsatmalar

1.  Barcha masalliqlarni katta tovoqqa soling va yaxshilab 

aralashtiring. Plastik qopqoq bilan yoping va sovuting.

2.  Taomni pechkaga soling. Menyuni tanlang va tayyorlash 

uchun boshlash tugmasini bosing. Tayyorlanish 

davomida kamida ikki marta aralarshtiring. 

5. Ezilgan pomidorlar 

(Fc-5)

-Vazn cheklovi : 1,2 kg

-Oziq-ovqat harorati : 

Xona 

-Idish-tovoq : 

Mikroto’lqin o’choqqa 

bardoshli idish 

Masalliqlar

4 dona o’rtacha pomidor 

Ta’mga qarab tuz va garmdori

400 g mol go’shti 

½ piyola maydalangan non 
2 bosh sarimsoq maydalanadi
1 osh qoshiq Dijon gorchitsasi 

1 osh qoshiq quritilgan ko’katlar

1 osh qoshiq parmesan pishlog’i

Ko’rsatmalar

1.  Pomidor tepa qismini qalpoqcha sifatida kesing va ichidagi 

urug’larni oling, ichidagi go’shti chiqib ketmasin, po’stlog’i 

shikastlanmasin. So’ng har bir pomidor ustiga tuz va 

murch sepib chiqing.

2.  Qolgan masalliqlarni idishga soling va yaxshilab 

aralashtiring. 

3.  Go’shtli qiymani pomidor ichiga solib chiqing va 

qalpoqchasini kiydiring.

4.  To’ldirilgan pomidorlarni idishga qo’ying va selofan bilan 

yoping.

5.  Taomni pechkaga soling. Menyuni tanlang va tayyorlash 

uchun boshlash tugmasini bosing.

6. To’ldirilgan 

shampinyon (Fc-6)

-Vazn cheklovi : 0,5 kg

-Oziq-ovqat harorati

: Xona 

-Idish-tovoq : Issiqlikka 

bardosh shisha idish

Masalliqlar

15~20 dona poyasi olingan 

shampinyon qo’ziqorini

Ichini to’ldirish

50 g qirg’ichdan o’tkazilgan pishloq

Ko’rsatmalar

1.  Har bir qo’ziqorinning poyasini olib tashlang va idishga 

soling.

2. Har bir qo’ziqorinni qiyma bilan to’ldiring.

3. To’ldirilgan qo’ziqorin ustiga pishloq sepib chiqing.

4.  Taomni taxtaga qo’ying. Menyuni tanlang va tayyorlash 

uchun boshlash tugmasini bosing.

* Ichni to’ldirish

2 osh qoshiq saryog’ 

Qo’ziqorinning qolgan poyalari maydalanadi

¼ piyola qizil vino \ 30 g nonning maydalangani

3 osh qoshiq ko’kat, to’g’ralgan \ ½ piyola kerm 

Ta’mga qarab tuz va garmdori
1.  Qo’ziqorin poyalarini tovada saryog’ bilan qovuring. 

Qizil vino, non maydalari va petrushka qo’shing hamda 

yaxshilab aralashtiring.  

2.  Krem va qaynatmani past olovda quyilguncha qaynating.  

Tuz va murch seping.

Toifa

7. Julienli bulochka 

(Fc-7)

-Vazn cheklovi : 0,8 kg

-Oziq-ovqat harorati

: Xona 

-Idish-tovoq : Issiqlikka 

bardosh shisha idish

Masalliqlar

4~5 bulochka

Ichini to’ldirish

50 g qirg’ichdan o’tkazilgan pishloq

Ko’rsatmalar

1.  Bulochka tepa qismini kesing va ichidan nonni chiqarib 

oling va po’stlog’iga ehtiyot bo’ling.

2.  Har bir bulochkani qiyma bilan to’ldiring va ularni idishga 

soling.

3. Har bir bulochka ustiga pishloq qo’shib chiqing.

4.  Taomni taxtaga qo’ying. Menyuni tanlang va tayyorlash 

uchun boshlash tugmasini bosing.

* Ichni to’ldirish

2 osh qoshiq saryog’ 

200 g chopilgan jo’ja oyog’i

100 g maydalangan qo’ziqorin

1 to’g’ralgan piyoz

1 piyola krem 

Ta’mga qarab tuz va garmdori
1. Jo’ja oyog’ini, qo’ziqorin va piyozni saryog’da qovuring.  

2.  Krem va qaynatmani past olovda quyilguncha qaynating.  

Tuz va murch seping.

8. Paltusli (baliq turi) 

steyk (Fc-8)

-Vazn cheklovi : 0,2 kg

-Oziq-ovqat harorati

: Sovutilgan 

-Idish-tovoq : Oqizuvchi 

idishga osing

Masalliqlar

200 g paltus go’shti 

1 osh qoshiq limon sharbati

1 osh qoshiq yog’

Ta’mga qarab tuz va garmdori

Ko’rsatmalar

1. Limon sharbati, yog’, tuz va murchni idishda aralashtiring. 

2. Paltusi go’shtiga yog’li aralashmani surting.

3.  Uni tomib sidiriladigan idishga qo’ying. Menyuni tanlang 

va tayyorlash uchun boshlash tugmasini bosing.

4.  SIGNAL chalganida taomni teskarisini qo’ying va davom 

ettirish uchun boshlash tugmasini bosing.

9.Cho’chqa ilesi 

bekonda baqlajon 

bilan (Fc-9)

-Vazn cheklovi : 1,2 kg

-Oziq-ovqat harorati : 

Xona

-Idish-tovoq : Issiqlikka 

bardosh shisha idish

Masalliqlar

400 g cho’chqa ilesi

8 parrak bekon

½ dona baqlajon

2 osh qoshiq zaytun yog’i

Ta’mga qarab tuz va garmdori

Ko’rsatmalar

1.  Cho’chqa ilesini 8 parchaga (taxminan 50 g) kesing, tuz 

va murch qo’shing.

2. Cho’chqa ilesini bekonga o’rang.

3.  Baqlajonni to’g’rang va zaytun yog’iga qo’ying.

4.  O’ralgan cho’chqa ilesini va parakka kesilgan baqlajonni 

issiqlikka bardosh idishga soling. 

5.  Taomni taxtaga qo’ying. Menyuni tanlang va tayyorlash 

uchun boshlash tugmasini bosing.

10.Olxo’rili jo’ja 

oyoqlari (Fc10)

-Vazn cheklovi : 1,2 kg

-Oziq-ovqat harorati : 

Xona 

-Idish-tovoq : 

Mikroto’lqinli xavfsiz 

tovoq

Masalliqlar

1 dona kesilgan piyoz

1 dona to’g’ralgan sabzi

500 g jo’ja oyog’i 

15 dona danag olingan va ikkiga 

bo’lingan olxo’ri

1 piyola jo’ja qiymasi

Ta’mga qarab tuz va garmdori

Ko’rsatmalar

1.  Barcha masalliqlarni katta tovoqqa soling va yaxshilab 

aralashtiring. Plastik qopqoq bilan yoping va sovuting.

2.  Taomni pechkaga soling. Menyuni tanlang va tayyorlash 

uchun boshlash tugmasini bosing. Tayyorlanish 

davomida kamida ikki marta aralarshtiring.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к LG MH6043HAR?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"