Electrolux KMFE264TEX - Инструкция по эксплуатации - Страница 99

Микроволновые печи Electrolux KMFE264TEX - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 160
Загружаем инструкцию
background image

99

SLOVENŠČINA

Samodejno

odmrzovanje

Teža 

Gumb

Postopek

meso/ribe/

perutnina

(cela riba, ribje

palčke, ribji fileji,

piščančja bedra,

piščančje prsi,

mleto meso, zrezki,

karéji, burgerji,

klobase)

0,2-1,0 kg

• Hrano položite v posodo in na sredino

vrtljivega podstavka.

• Ko mikrovalovna pečica zapiska, jed

obrnite, prerazporedite in ločite. tanke

dele in vroče dele zaščitite s koščki

aluminijeve folije.

• Po odmrzovanju zavijte v aluminijevo

folijo za 15-45 min, dokler v celoti ne

odmrzne. 

• mleto meso: ko mikrovalovna pečica

zapiska, jed obrnite. če je mogoče,

odstranite že odmrznjene dele.

ni primerno za celega piščanca.

Kruh

0,1-1,0 kg

• Hrano položite v posodo in na sredino

vrtljivega podstavka. 

v primeru večjega kosa (1,0 kg)

položite neposredno na vrtljivi

podstavek.

• Ko mikrovalovna pečica zapiska,

obrnite, prerazporedite in odstranite že

odmrznjene rezine.

• Po odmrzovanju zavijte v aluminijevo

folijo in pustite počivati 5-15 min, dokler

v celoti ne odmrzne. 

x1

x2

6.3

samodejno odmrzovanje

vnesite samo težo hrane. ne vključujte tudi teže posode.

Za hrano, ki je težja ali lažja od količin, navedenih na seznamu, uporabite ročno

delovanje.

Končna temperatura bo različna in odvisna od začetne temperature. 

Zrezki in karéji naj bodo zamrznjeni v enem sloju (ne eden na drugem).

mleto meso naj bo zamrznjeno v čim tanjši obliki.

Limonina torta v lončku

sestavine za 1 lonček:
2½ žlice (25 g)

navadne moke

2½ žlice (30 g)

mletega sladkorja

¼ žličke

pecilnega praška

1½ žlice (15 g)

rastlinskega olja

1 žlička

limonine lupinice

1

srednje veliko jajce

Preliv: 1 žlica limoninega soka, zmešanega z

2 žlicama mletega sladkorja

način:

1.

vstavite vse suhe sestavine v lonček,

dobro premešajte z vilico.

2.

dodajte rastlinsko olje, izvleček

limonine lupine in jajce, dobro

premešajte.

3.

lonček postavite izven središča

vrtljivega podstavka.

4.

skuhajte s        . med kuhanjem bo

torta zrasla iz lončka.

5.

na vrhu posujte z mešanico limoninega

soka in mletega sladkorja.

6.

Po kuhanju zrahljajte torto, preluknjajte

zgornji del z vilico, nato pokapljajte

nekaj kapljic po torti in pustite stati 

30 sekund.

4_ELECTROLUX_Slovenian_MS_BASE_AJ26UICTO_SAFETYMAY19_Layout 1  07/11/2018  15:09  Page 99

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Electrolux KMFE264TEX?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"