Микроволновые печи Electrolux EMS 21400 S - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

6
EMS21400 LV
vai, izmantojot piederumus, kas paredz ti
paši šim nol
ū
kam. Š
ā
du gatavošanu
nekad nedr kst atst
ā
t bez uzraudz bas.
Caurduriet dienus, kam nav porainas
mizas vai apvalka, lai nepie
ļ
autu tvaiku
koncentr šanos un p
ā
rspr
ā
gšanu.
Vajadz tu caurdurt
ā
bolus, kartupe
ļ
us,
vistas aknas un olas dzeltenumus.
Barošanas pudel šu saturs un mazu
b rnu p
ā
rtikas burci
ņ
as ir j
ā
apmaisa vai
j
ā
sakrata un pirms pasniegšanas
j
ā
p
ā
rbauda to temperat
ū
ra, lai izvair tos
no apdegumiem.
Br din
ā
jums:
Š
ķ
idrumus un citus
ē
dienus nedr kst kars
ē
t cieši nosl
ē
gtos
traukos, jo tie var eksplod
ē
t.
Br din
ā
jums:
Dz
ē
rienu sakars
ē
šana ar
mikrovi
ļņ
iem var izrais t p
ē
kš
ņ
u v
ā
roš
ā
š
ķ
idruma izvirdumu; t
ā
d
ēļ
, iz
ņ
emot no
kr
ā
sns virtuves traukus, esiet
piesardz gi.
Br din
ā
jums: Kars jot š
ķ
idrumus,
piem ram, zupas, m rces un dz rienus,
mikrovi
ļņ
u kr
ā
sn , š
ķ
idruma uzkars šana
vair
ā
k par v
ā
r šan
ā
s punktu var notikt bez
burbu
ļ
ošanas. T
ā
d j
ā
di var notikt p kš
ņ
a
karst
ā
š
ķ
idruma p
ā
rpl
ū
šana p
ā
ri mal
ā
m.
Lai nov rstu t
ā
du iesp ju, j
ā
iev ro:
Neizmantojiet traukus ar taisn
ā
m mal
ā
m
un šauriem kakli
ņ
iem.
Nep
ā
rv
ā
riet š
ķ
idrumu.
Samaisiet š
ķ
idrumu pirms trauka
ievietošanas kr
ā
sn un samaisiet to v lreiz,
kad tas jau ir pusgatavs.
P c kars šanas beig
ā
m atst
ā
jiet trauku
su br di mikrovi
ļņ
u kr
ā
sn , tad samaisiet
š
ķ
idrumu v lreiz pirms izlejat to no trauka.
Br din
ā
jums: Daži produkti, piem ram,
veselas olas un cieši nosl gti trauki
(sl gtas stikla burkas), var eksplod t,
t
ā
p c nav kars jami šaj
ā
kr
ā
sn . Dažk
ā
rt
olas, kas tiek v
ā
r tas bez
č
aumalas, var
uzspr
ā
gt gatavošanas laik
ā
. Vienm r
p
ā
rduriet olas dzeltenumu, tad nosedziet
un atst
ā
jiet vienu min
ū
ti, pirms no
ņ
emat
v
ā
ku.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)