Saturn ST-FP8060 - Инструкция по эксплуатации - Страница 4

Кухонные комбайны Saturn ST-FP8060 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 17
Загружаем инструкцию
background image

7

Discs-slicing/

shredding/

chipping

Slicing/shredding/chipping food 
and
vegetables such as carrots, cheese

1-2

Mixing components

make jam, milk shake, soup

1-2

1200 ml

Citrus Press

components

Citrus fruits juicing

1

mill components

for spices,coffee beans etc.
milling

2

To use your food processor

1

Fit the detachable shaft onto the power unit [1].

2

Then fit the bowl. Place the handle towards the back and turn clockwise until it 

locks [2].
3

Fit an attachment over the drive shaft. 

•     Always fit the bowl and attachment onto the machine before adding ingredients.
4

Fit the lid [3] ensuring the top of the drive shaft locates into the centre of the lid. 

•     Do not use the lid to operate the processor, always use the on/off control.

5     Switch on and select a speed.
•     

The processor won't work if the bowl and lid are fitted incorrectly.

•     Use the pulse(p) for short bursts. The pulse will operate for as long as the control is 
held in position. 
6

Reverse the above procedure to remove the lid, attachments and bowl.

•     

Always switch off before removing the lid.

Important

•      When  adding  almond  essence  or  flavouring  to  mixtures  avoid  contact  with  the
plastic as this may result in permanent marking.

To use your liquidiser

1

Fit the sealing ring (14) into the blade unit (15) ensuring the seal is located 

correctly. Leaking will occur if the seal is damaged or not fitted correctly. 
2

Screw the jug onto the blade unit. 

3

Put your ingredients into the jug.

4

Put the blending cap in the lid, then turn.

5

Turn the lid in a clockwise direction to lock onto the jug.

6

Place the liquidiser onto the power unit and turn to lock [4].

7

Select a speed or use the pulse control.

•     Allow all liquids to cool to room temperature before placing them in the liquidiser.

Hints

When making mayonnaise, put all the ingredients, except the oil into the liquidiser. 

Then with the machine running, pour the oil into the lip and let it run through. 

Thick mixtures, e.g. pates and dips, may need scraping down. If it's difficult to

process, add more liquid. 
•     When crushing ice use the pulse in short bursts.

8

•      To  ensure the long life  of  your liquidiser, never run it for longer than 30 seconds.
Switch off as soon as you've got the right consistency. 
•     Don't process spices - they may damage the plastic.
•     The machine won't work if the liquidiser is fitted incorrectly. 
•     Don't put dry ingredients into the liquidiser before switching on. If necessary, cut 
them into pieces; remove the filler cap; then with the machine running, drop them 
through one by one. 
•     Don't use the liquidiser as a storage container. Keep it empty before and after use.
•     Never blend more than 1.2 litres - less for frothy liquids like milkshakes.

Using the attachments
knife blade (16) / dough tool (17)

The knife  blade is the most  versatile of all the attachments. The 
length  of  the  processing  time  will  determine  the  texture 
achieved. For coarser textures use the pulse control.

Use  the  knife  blade  for  cake  and  pastry  making,  chopping raw 
and  cooked  meat,  vegetables,  nuts,  pate,  dips,  pureeing  soups 
and to also make crumbs from biscuits and bread. It can also  be 
used for yeasted dough mixes if the dough tool is not supplied.
Use the dough tool for yeasted mixes.

Hints 
knife blade

•     Cut food such as meat, bread, vegetables into cubes approximately 2cm / ¾ in.
before processing.
•      Biscuits  should  be  broken  into  pieces  and  added  down  the  feed  tube  whilst  the 
machine is running.
•     When making pastry use fat straight from the fridge cut into 2cm/3/4 in. cubes.
•     Take care not to over-process.

Dough tool

1

Place the dry ingredients in the bowl and add the liquid down the feed tube whilst

the machine is running. Process until a smooth elastic ball of dough is formed this will 
take 30-90 secs.
2     Re-knead by hand only. Re - kneading in the bowl is not recommended as it may 
cause the processor to become unstable.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Saturn ST-FP8060?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"