Philips HR7778/00) - Инструкция по эксплуатации - Страница 116

Кухонные комбайны Philips HR7778/00) - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 148
Загружаем инструкцию
background image

112

SK

Domáca pizza: omáčka a obloha

Zloženie

Príklad základnej oblohy pizze:

100 g nakrájanej mozzarelly

2 stonky čerstvých listov bazalky, nasekané

1 kapia

50 g klobásy

1 čer vená cibuľa

tvrdý syr (parmezán)

Základná paradajková omáčka:

100 ml zeleninového vývaru

2 PL paradajkového pretlaku

2 stonky čerstvých listov bazalky

Spôsob prípravy 

Predhrejte rúru na maximálnu teplotu.

Nasaďte nádobu mixéra, vložte do nej 

suroviny na omáčku. 

Mixujte suroviny pri rýchlosti 1 po dobu 

30 – 60 sekúnd. 

Zložte nádobu z pohonnej jednotky a 

zostavte misku kuchynského robota s 

nástavcom (diskom) na krájanie.

Vložte kapiu, klobásu a cibuľu do misky a 

nakrájajte ich pri rýchlosti 1.

Vymeňte nástavec (disk) na strúhanie a 

pridajte do misky syr.

Spracujte syr pri rýchlosti 1.

Rozvaľkajte pizzové cesto, rozotrite naň 

paradajkovú omáčku a poukladajte oblohu. 

Pečte v horúcej rúre 8 – 10 minút. 

4  Recept

Domáca pizza: základné pizzové cesto

Zloženie

250 g polohrubej múky + množstvo navyše

165 ml vlažnej vody

4 g sušeného droždia

½ PL (bieleho) cukru

½ ČL. soľ 

Spôsob prípravy 

Nasaďte nádobu mixéra, nalejte do nej 

vodu a pridajte droždie, cukor a soľ. 

Dvakrát stlačte pulzné tlačidlo, čím 

premiešate suroviny. 

Zložte nádobu z pohonnej jednotky a 

odložte ju na 5 minút.

Zostavte misku kuchynského robota s 

nástavcom na miesenie, pridajte do misky 

múku a otočte ovládač na rýchlosť 1. 

Počas chodu motora pomaly nalievajte 

zmes s droždím do podávacej trubice. 

Keď sa vyformuje bochník cesta, zastavte 

miesenie. 

• 

Pridajte 1 alebo 2 PL múky, ak je 

bochník cesta príliš mäkký.

Vyber te bochník cesta z misky, poprášte ho 

múkou a zabaľte do fólie. 

Nechajte ho vykysnúť pri izbovej teplote 

10 – 40 minút podľa toho, akú hrubú pizzu 

chcete. 

Rozohrejte rúru na maximálnu teplotu. 

10 

Rozvaľkajte pizzové cesto na pomúčenom 

povrchu, natrite ho paradajkovou omáčkou, 

poukladajte mozzarellu a posypte čerstvou 

bazalkou.

11 

Pizzové cesto pečte v horúcej rúre. 

• 

V závislosti od vášho nastavenia rúr y 

bude pečenie tr vať 8 – 10 minút.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Philips HR7778/00)?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"