Philips HR7771 - Инструкция по эксплуатации - Страница 140

Кухонные комбайны Philips HR7771 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 168
Загружаем инструкцию
background image

140

140

sLovenšČina

 3 

 Zaprite pokrov, da se zaskoči (“klik”). Izberite hitrost, ki ustreza 

nastavku za gnetenje in pustite, da aparat deluje, dokler se testo ne 

spremeni v dobro premešan hlebček. To traja približno 2 minuti. 

 4 

 Testo položite v posodo, pokrijte z vlažno krpo in pustite vzhajati 

približno 40 minut, dokler ne naraste.

 5 

 Delovno površino posujte z moko, razvaljajte testo za dve pici in ju 

položite v naoljen pladenj za peko.

 6 

 Testo premažite s paradižnikovo omako in dodajte vaš najljubši 

nadev. Lahko uporabite sir, šunko, salamo, slanino, gobe, tuno, čebulo, 

artičoke, čili papriko, itd. Na koncu pici posujte z origanom, 

pokapajte z olivnim oljem in ju specite.

Namig: Za strganje pribl. 200 g sira (parmezana ali gavde) lahko uporabite 

strgalno ploščo.Vstavite nosilec nastavkov v posodo in vanj namestite strgalno 

ploščo. Zaprite pokrov, da se zaskoči (“klik”). Sir narežite na tako velike 

koščke, da jih lahko vstavite v kanal za polnjenje in jih strgajte.

kumarična solata z jogurtovim prelivom 

Sestavine:

 - 1 kumara

 - 2 skodelici lističev peteršilja

 - 1 lonček naravnega jogur ta

 - 1 žlica gorčice

 - Sol in črni poper po okusu

 1 

 Vstavite nosilec nastavkov v posodo in nanj namestite rezalno 

ploščo.

 2 

 Zaprite pokrov, da se zaskoči (“klik”). Narežite kumaro. Za 

nastavitev ustrezne hitrosti si oglejte poglavje “Uporaba aparata” 

pod “Rezalne in strgalne plošče”. 

Namig: Če želite narezati tanke rezine, uporabite stran rezalne plošče za 

tanke rezine. Na potiskalo ne pritiskajte premočno. 

 

 

 - 240 g kolerabe

 - 240 g krompirja

 - 360 g zelene

 - 120 g korenja

 - voda (nalijte do oznake za 1,5 litra)

Dodajanje med kuhanjem:

 - 150 g fižola ali leče (iz konzer ve)

 - 150 g dimljene svinjine

 - 190 g goste kisle smetane

 - 15 g peteršilja

 - sol

 - svež poper

 - 1,5 jušne kocke

 - 2 lovorova lista

 1 

 Posodo mešalnika namestite na motorno enoto. Sestavine dodajte v 

mešalnik v naslednjem zaporedju: koleraba, krompir zelena, korenje 

in voda. Sestavine mešajte z ustrezno hitrostjo 10 sekund za grobo 

mleto ali dlje za fino mleto juho.

 2 

 Premešane sestavine dajte v lonec in počakajte, da zavrejo. Dodajte 

gosto kislo smetano, fižol ali lečo, svinjino in začimbe. Kuhajte 30 

minut in pri tem nenehno mešajte.

Če ste obdelali dve količini, naj se aparat ohladi na sobno temperaturo.

testo za pico 

Sestavine:

 - 240 g bele moke

 - 1/2 čajne žličke sladkorja

 - 1/2 čajne žličke soli

 - 1/2 vrečke suhega kvasa

 - 140 g tople vode

 - 25 g olja

 1 

 Vstavite nosilec nastavkov v posodo in nanj namestite nastavek za 

gnetenje.

 2 

 Vse suhe sestavine dajte v posodo in jim dodajte vodo in olje.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Philips HR7771?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"