Кухонные комбайны Philips HR7768 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

46
Essence
◗
Ako se crevo zaglavi na cilindru za kobasice, pokvasite ga vodom.
◗
Pritisnite dugme
Í
na kontrolnom panelu. Savetujemo vam da
smanjite brzinu pritiskom na - dugme kada pravite kobasice.
Направа на наденици
◗
Винаги първо смилайте месото.
◗
Оставете червячния вал в корпуса на режещия блок, когато
започнете да правите надениците.
◗
Накиснете червата в хладка вода за 10 минути. След това
наденете влажното черво върху фунията за наденици.
Избутайте каймата (отлежала) в корпуса на режещия блок с
буталото.
◗
Ако червото залепне върху фунията за наденици, намокрете
го с малко вода.
◗
Натиснете бутона
Í
на командния панел. Препоръчваме Ви
да намалите скоростта чрез натискане на бутона -, когато
правите наденици.
SR
|
Mašina za mlevenje mesa
Mašina za mlevenje mesa se može koristiti za mlevenje mesa i
pravljenje kobasica.
Mlevenje mesa
◗
Isecite meso na trake 10 cm duge i 2 cm široke.
◗
Uklonite kosti, komade hrskavice i žile što je moguće bolje.
◗
Nikad nemojte koristiti zamrznuto meso!
◗
Pritisnite dugme
Í
na kontrolnom panelu.
◗
Stavite meso u plitku posudu. Upotrebite potiskivač kako biste
lagano gurali meso u kućište noža.
◗
Možete da izmeljete 1.3 kg mesa u minutu.
Upotrebljavajte kr tinu, bez masti i žila.
◗
Za tartar biftek, dva puta izmeljite meso sa srednje finim diskom
za mlevenje.
Pravljenje kobasica
◗
Uvek prvo sameljite meso.
◗
Kada počnete da pravite kobasice, ostavite beskrajni zavrtanj u
kućištu rezača.
◗
Stavite crevo za kobasicu 10 minuta u mlaku vodu. Zatim navucite
pokvašeno crevo na cilindar za kobasice. Mleveno (i začinjeno)
meso gurajte u kućište rezača pomoću potiskivača.












