Philips HR7724 - Инструкция по эксплуатации - Страница 164

Кухонные комбайны Philips HR7724 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 172
Загружаем инструкцию
background image

164

Mere, morcovi, ţelină

- radere, feliat

Aluat  

(clătite)

- bătut

Crutoane

- pisat

Cremă din unt

Brânză 

(Parmezan)

- radere

Brânză 

(Gouda)

- radere

Ciocolată

- radere

Aluat 

(tarte, plăcinte, găluşti)

- frământat

Aluat 

(pâine)

- frământat

500 gr

500 ml

lapte

100 gr

300 gr 

200 gr

200 gr

200 gr

300 gr

făină

700 gr

făină

2 / M

2

2

2

2

1

M / 2

2

2

Tăiaţi fructele/legumele în bucăţi pentru a le putea introduce în dispozitivul de
alimentare. Umpleţi dispozitivul de alimentare cu ingredientele tăiate şi radeţi-le
în timp ce le apăsaţi cu dispozitivul de împingere.

Mai întâi turnaţi laptele în blender şi apoi adăugaţi ingredientele solide. Mixaţi
ingredientele aprox. 1 minut. Dacă este necesar, repetaţi procedura cel mult de
două ori. Apoi opriţi aparatul pentru a-l lăsa să se răcească.

Folosiţi pâine uscată sau prăjită.

Folosiţi unt moale pentru un rezultat optim.

Folosiţi o bucată de parmezan fără coajă şi tăiaţi-o în bucăţi pentru a o putea
introduce în dispozitivul de alimentare.

Tăiaţi brânza în bucăţi pentru a o putea introduce în dispozitivul de alimentare.
Apăsaţi uşor cu dispozitivul de împingere.

Folosiţi ciocolată tare şi plată . Rupeţi-o în bucăţele de 2 cm. Folosiţi poziţia
impuls (M) în primele secunde şi apoi comutaţi pe poziţia maximă pentru a
obţine o radere fină.

Folosiţi margarină şi apă rece. Puneţi făină în vas şi adăugaţi margarina tăiată în
bucăţele de 2 cm. Mixaţi la viteză maximă până ce aluatul devine sfărâmicios,
apoi adăugaţi apa în timp ce mixaţi. Opriţi aparatul imediat ce aluatul se leagă.
Înainte de a continua, lăsaţi aluatul să se răcească.

Amestecaţi apa caldă cu drojdia şi zahărul. Adăugaţi făina, untul şi sarea, şi
frământaţi aluatul timp de aprox. 90 de secunde. Lăsaţi-l să crească 30 de
minute.

Salate, legume crude.

Clătite.

Preparate în aluat,
preparate gratinate.

Deserturi, plăcinte,
topinguri.

Garnituri, supe, sosuri,
preparate gratinate.

Sosuri, pizza, preparate
gratinate.

Garnituri, sosuri,
plăcinte, budinci,
creme.

Tarte de fructe, mere
în aluat, plăcinte,
preparate la minut.

Pâine.

§

®

£

£

£

£

©

Ingrediente

Cantitate 

Viteza  Accesorii 

Procedură

Aplicaţii

maximă

selectată

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Philips HR7724?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"