Bosch MUM 58K20 - Инструкция по эксплуатации - Страница 70

Кухонные комбайны Bosch MUM 58K20 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 265
Загружаем инструкцию
background image

70 

nl

 

Toepassingsvoorbeelden 

Toepassingsvoorbeelden

Slagroom

100 g-600 g

■ Room 1½ tot 4 minuten met de 

klopgarde kloppen op stand 7 (4) (afhan-

kelijk van de hoeveelheid en de eigen-

schappen van de room).

Eiwit

Eiwit van 1 à 8 eieren

■ Eiwit 4 tot 6 minuten op 

stand 7 (4) kloppen met de garde.

Biscuitdeeg

Basisrecept

2 eieren

2-3 eetlepels heet water

100 g suiker

1 pakje vanillesuiker

70 g meel

70 g zetmeel,

eventueel bakpoeder

■ De ingrediënten (behalve het meel en 

het aardappelmeel) ca. 4 tot 6 minuten 

tot schuim kloppen met de klopgarde op 

stand 7 (4).

■ De draaischakelaar op stand 1 (1) zetten 

en het gezeefde meel en aardappelmeel 

in ca. ½ tot 1 minuut er lepel voor lepel 

doorroeren.

Maximum hoeveelheid:

 2 x basisrecept

Roerdeeg

Basisrecept

6 eieren

500 g suiker

1 snufje zout

2 pakjes vanillesuiker of de schil van 

½ citroen

500 g boter of margarine

(op kamertemperatuur)

1.000 g bloem

1 pakje bakpoeder

250 ml melk

■ Eieren, suiker, zout en vanillesuiker of 

citroenschil ca. 10 seconden op stand 

1 (1) met de roergarde roeren.

■ Op stand 5 (3) zetten en ca. 120 seconden 

door elkaar werken.

■ Boter toevoegen en ca. 60 seconden op 

stand 3 (2) door elkaar werken.

■ Bloem en bakpoeder toevoegen en 

ca. 2 minuten op stand 1 (1) door elkaar 

werken.

■ Op stand 3 (2) zetten en binnen 2 minuten 

geleidelijk de melk toevoegen.

Maximum hoeveelheid:

 1 x basisrecept

Zandtaartdeeg

Basisrecept
125 g boter

(kamertemperatuur)

100-125 g suiker

1 ei

1 snufje zout

stukje citroenschil of vanillesuiker

250 g meel

eventueel bakpoeder

■ Alle ingrediënten ca. ½ minuut roeren met 

de roergarde op stand 1 (1), daarna ca. 

2-3 minuten op stand 6 (3). 

Bij meer dan 500 g meel:

■ De ingrediënten ca. ½ minuut kneden met 

de kneedhaak op stand 1 (1), daarna ca. 

3-4 minuten op stand 3 (2).

Maximum hoeveelheid:

 2 x basisrecept

Gistdeeg

Basisrecept
500 g meel

1 ei

80 g vet (kamertemperatuur)

80 g suiker

200-250 ml lauwe melk

25 g verse gist of 1 pakje gedroogde gist

schil van ½ citroen

1 snufje zout

■ Alle ingrediënten ca. ½ minuut verwerken 

op stand 1, dan ca. 3-6 minuten op stand 

3 (2) verwerken met de kneedhaak.

Maximum hoeveelheid:

 2 x basisrecept

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch MUM 58K20?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"