Кухонные комбайны Bosch MUM 58C10 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

26
en
Application examples
Remedial action
■
Set the rotary switch to
P
.
■
Move swivel arm to position
1
.
■
Switch on appliance (setting 1).
■
Switch off appliance again.
Tool stops in tool change position.
Fault
Blender does not start working or stops during
use, the drive is “humming”. Blade is blocked.
Remedial action
■
Switch off the appliance and pull out the
mains plug.
■
Detach the blender and remove the
obstruction.
■
Reattach the blender.
■
Switch on the appliance.
Important information
If the fault cannot be eliminated, please
contact customer service.
Application examples
Whipped cream
– 100 g600 g
■
Whip cream with the whisk for 1½
to 4 minutes at setting 7 depend
ing on the quantity and properties of the
cream.
Egg white
– 1 to 8 egg whites
■
Beat egg white with the whisk for
4 to 6 minutes at setting 7.
Sponge mixture
Basic recipe
– 2 eggs
– 23 tbs. hot water
– 100 g sugar
– 1 packet of vanilla sugar
– 70 g flour
– 70 g cornflour
– Baking powder if required
■
Beat the ingredients (except flour and
cornflour) with the whisk for approx.
46 minutes at setting 7 until frothy.
■
Rotate switch to setting 1 and spoon
in the sifted flour and cornflour within
approx. ½ to 1 minute.
Maximum quantity:
2 x basic recipe
Cake mixture
Basic recipe
– 6 eggs
– 500 g sugar
– 1 pinch of salt
– 2 packets of vanilla sugar
or peel from ½ lemon
– 500 g butter or margarine
– (room temperature)
– 1000 g flour
– 1 packet of baking powder
– 250 ml milk
■
Mix the eggs, sugar, salt and vanilla
sugar or lemon peel with the stirrer for
approx. 10 seconds at setting 1.
■
Set to setting 5 and process for approx.
120 seconds.
■
Add butter and process for approx.
60 seconds at setting 3.
■
Add flour and baking powder and process
for approx. 2 minutes at setting 1.
■
Set to setting 3 and gradually add the
milk within 2 minutes.
Maximum quantity:
1 x basic recipe
Short pastry
Basic recipe
– 125 g butter
(room temperature)
– 100125 g sugar
– 1 egg
– 1 pinch of salt
– A little lemon peel or vanilla sugar
– 250 g flour
– Baking powder if required
■
Using the stirrer, process all ingredients
for approx. ½ minute at setting 1, then for
approx. 23 minutes at setting 5.
From 500 g flour:
■
Knead the ingredients with the kneading
hook for approx. ½ minute at setting 1,
then for approx. 34 minutes at setting 3.
Maximum quantity:
2 x basic recipe
Содержание
- 216 Использование по назначению; «Примеры; Важные правила техники безопасности; Опасность поражения током и возгорания!
- 217 Не исключена опасность травмирования!
- 218 Опасность ошпаривания!
- 219 Системы безопасности; Блокировка включения; Kомплектный обзор
- 220 Рабочие положения; Установка рабочего положения:
- 221 Эксплуатация; Подготовка
- 223 Универсальная резка
- 225 Чистка и уход; Чистка основного блока
- 227 Примеры использования; Взбитые сливки
- 228 Утилизация
- 229 Специальные принадлежности
- 232 No 261-ФЗ, законодательства о техническом регулировании












