Кухонные комбайны Bosch MultiTalent 3 MCM3PM386 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

81
no
Oppskrifter / ingredienser / bearbeiding
Verktøy Turtall Tid
Oppskrifter / ingredienser / bearbeiding
M
Løk, hvitløk
– fra 1 løk, delt i fire biter, til 300 g
– fra 1 fedd hvitløk, til 300 g
■
Bearbeides til ønsket kuttegrad.
høyt
Hard ost (f.eks. parmesan)
– 10 g til 200 g
■
Skjær osten i terninger.
■
Bearbeides til ønsket kuttegrad.
høyt
Sjokolade
– 50 g til 200 g
■
Skjær eller bryt sjokoladen i små biter.
■
Bearbeides til ønsket kuttegrad.
høyt
Persille
– 10 g til 50 g
■
Bearbeides til ønsket kuttegrad.
høyt
Kjøtt, lever
(for kjøttdeig, biff tartar osv.)
– 50 g til 500 g
■
Knoker, brusk, skinn og sener fjernes. Kjøttet skjæres i
terninger.
Framstilling av kjøttdeig, fyllinger og posteier:
■
Kjøttet (okse, svin, kalv, fjærkre, men også fisk osv.) legges
sammen med andre ingredienser og krydder i bollen og
bearbeides til en deig.
høyt
ca.
1,5-2
min
Jordbærsorbet
– 250 g frosne jordbær
– 100 g melis
– 180 ml fløte (ca. 1 beger)
■
Alle ingrediensene legges ned i bollen. Apparatet må straks
slås på, da det ellers danner seg klumper. Det må røres så
lenge inntil det dannes en kremaktig is.
lavt
Stivpisket eggehvite
– 2 til 6 eggehviter
■
Visp med lavt turtall.
høyt
Stivpisket kremfløte
– 200 g til 400 g
■
Piskes med høyt turtall.
Содержание
- 175 Указания по технике безопасности для данного прибора
- 176 Опасность травмирования!; Никогданесобиратьпринадлежностинаосновномблоке.; Разъяснение символов на приборе или
- 177 Эксплуатация
- 179 После работы
- 181 Чистка и уход; Чистка основного блока; универсального измельчителя
- 186 в соответствии с требованиями законодательства о техническом













