Кухонные комбайны Bosch MMR 0801 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

QS
oçÄÉêí=_çëÅÜ=e~ìëÖÉê®íÉ=dãÄe
— Malzeme kabýnda yumurta aký çýrpýlma-
dan önce, kabýn temiz, yaðsýz ve kuru
olmasý gerekir.
Bilgi:
Tabloda bildirilen süreler kýlavuz deðerdir
ve bu süreler, doldurulan miktara ve iþleme
derecesine göre deðiþebilir.
Sebze çorbasý
Malzemeler
1 havuç ve birer küçük kereviz, pýrasa,
kabak, karnabahar veya baþka bir sebze
türü, 1 orta büyüklükte piþmiþ patates,
¾
litre et suyu, maydonoz, fesleðen
(arzu edilirse), tuz, karabiber, 100 g krema,
1 yumurta sarýsý
Aksesuar:
Býçak
Kahve hazýrlanmasý
”
Sebze ayýklanmalý, yýkanýp temizlenmeli
ve kabaca doðranmalýdýr.
”
Et suyu ve sebze birlikte kaynatýlmalýdýr.
”
Kaynatýlmýþ çorba, sebze ile birlikte
malzeme kabýna doldurulup
pürelenmelidir.
”
Pürelenmiþ çorba tekrar tencereye
doldurulmalý ve ardýndan otsu
baharatlar, tuz ve karabiber ile
baharatlanmalýdýr.
”
Yumurta aký ve taze krema karýþtýrýlmalý
ve çorbaya katýlýp tekrar karýþtýrýlmalýdýr.
Çorba artýk kaynatýlmamalýdýr. Çorbayý
artýk kaynatmayýnýz.
Sütlü içecek
Malzemeler
300 ml soðuk süt, 100 g çilek veya baþka bir
meyve, 1 paket þekerli vanilin,
2—3 yemek kaþýðý vanilyalý dondurma
Aksesuar:
Býçak
Kahve hazýrlanmasý
”
Tüm malzemeler, malzeme kabýna
doldurulmalý ve cihaz yaklaþýk 30 saniye
çalýþtýrýlmalýdýr. Hemen servis
yapýlmalýdýr.
íê
Cihazýn kýsa
süre
çalýþtýrýlmasý:
Az malzeme ve/veya
doðrama derecesi düþük
Cihazýn uzun
süre
çalýþtýrýlmasý:
Çok malzeme ve/veya
doðrama derecesi yüksek
Besin
Aksesuar
Azami miktar
Aralýk
adedi (I)
Süre
[saniye]
Cam kap
Plastik kap
Maydanoz
Býçak
40 g
30 g
5—15 (I)
Sarmýsak, soðan
Býçak
200 g
150 g
5—10 (I)
Meyve/Sebze
Býçak
200 g
200 g
10—15 (I)
Badem, ceviz
Býçak
250 g
200 g
20—30 s
Peynir
Býçak
200 g
150 g
20—30 s
Et
Býçak
200 g
200 g
15—25 s
Bebek mamasý
Býçak
200 g
200 g
10—20 s
Kaygana (krep)
hamuru
Býçak
1,0 l
0,7 l
30—45 s
Kokteyl
Býçak
1,5 l
0,8 l
—30 s
Doðranmýþ buz
Buz doðrama
býçaðý
200 g veya
yakl. 8 küp
þeklinde buz
4—6 (I)
Çýrpýlmýþ yumurta
aký
Çýrpma diski
4 yumurta
aký
60—90 s
Çýrpýlmýþ krema
Çýrpma diski
400 ml
15—20 s
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)












