Bosch MCM3110 - Инструкция по эксплуатации - Страница 20

Кухонные комбайны Bosch MCM3110 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 193
Загружаем инструкцию
background image

20 

en

 

Recipes / Ingredients / Processing 

Recipes / Ingredients / Processing 

Tool Speed Time

Recipes / Ingredients / Processing

or

low

approx. 

1­2 min

Yeast dough 

– Max. 500 g flour

– 25 g yeast or 1 packet of dried yeast 

– 220 ml milk (room temperature)

– 1 egg

– 1 pinch of salt 

– 80 g sugar

– 60 g butter

– Graded rind of half a lemon

■ Add all ingredients (except the milk) to the bowl.

■ Set rotary switch to a low speed for 10 seconds.

■ Add milk and stir at low speed for about 1½ minutes. 

Ingredients should be at the same temperature. When the dough 

has a smooth appearance, place in a warm location.

M

Onions, garlic

– from 1 onion, quartered, up to 300 g 

– from 1 clove of garlic up to 300 g

■ Process until it has been chopped to the required size.

high

Hard cheese (e.g. parmesan)

– 10 g to 200 g

■ Cut the cheese into cubes.

■ Process until it has been chopped to the required size.

high

Chocolate

– 50 g to 200 g

■ Cut or break the chocolate into pieces.

■ Process until it has been chopped to the required size.

high

Parsley

– 10 g to 50 g

■ Process until it has been chopped to the required size.

high

Meat, liver 

(for mince, steak tartare, etc.) 

– 50 g to 500 g

■ Remove bones, gristle and sinews. Dice the meat. 

Making sausage meat, stuffing and pâté:

■ Put meat (beef, pork, veal, poultry, or even fish, etc.) together 

with other ingredients and spices into the bowl and mix into a 

dough.

high

approx.

1.5­2 

min

Strawberry sorbet

– 250 g frozen strawberries 

– 100 g icing sugar

– 180 ml cream

■ Put all ingredients in the bowl. Switch on immediately, otherwise 

the mixture will go lumpy. Mix until a creamy sorbet forms.

low

Beaten egg white

– 2 to 6 egg whites

■ Beat at a low speed.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch MCM3110?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"