Scarlett SC-CM33004 - Инструкция по эксплуатации - Страница 17

Кофеварка Scarlett SC-CM33004 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 18
Загружаем инструкцию
background image

IM014 

www.scarlett.ru

                                                                                                                                         SC-CM33004 

17 

 

Aparatul trebuie s  fie pozi ionat în mod stabil pe o suprafa  uscat   i

 

plan . Nu a eza i aparatul pe o suprafa  fierbinte sau 

în apropierea surselor de c ldur  (de exemplu, plite electrice de g tit), perdelelor  i rafturilor suspendate.

 

 

Nu l sa i niciodat  aparatul în func iune f r  supraveghere.

 

 

Se interzice utilizarea apa

ratului de c tre persoanele (inclusiv copiii) cu capacit i fizice, senzoriale sau mentale reduse, sau 

care nu posed  experien  sau cuno tin e, cu excep ia cazului în care acestea sunt supravegheate sau instruite în utilizarea 

aparatului de c tre o persoan  responsabil  pentru securitatea lor.

 

 

Copiii trebuie supraveghea i pentru a se evita jocul cu aparatul.

 

 

Conecta i cafetiera doar atunci când vasul pentru cafeaua preg tit  este instalat la locul corespunz tor

 

Pentru a fierbe cafeaua, turna i doar ap  re

ce. 

 

Nu  utiliza i  vasul  din  sticl   termorezistent   în  alte  scopuri  şi  nu  o  pune i  pe  aragaz,  pe  plite  electrice  şi  în  cuptoare  cu 

microunde. 

ATEN IE

:

Orificiul rezervorului nu trebuie s  fie deschis în timpul utiliz rii aparatului

 

Nu  încerca i  s   repara i  aparatul  desinest t tor  sau  s   înlocui i  careva  piese.  În  cazul  detect rii  unor  defec iuni,  adresa i

-

v  

celui mai apropiat centru de deservire. 

 

 

Dac  produsul a fost p strat pentru o perioad  de timp la temperaturi sub 0 °C, atunci înainte de conectare aces

ta ar trebui 

s  se afle la temperatura camerei, timp de cel pu in 2 ore.

 

 

Produc torul  î i  rezerv   dreptul  de  a  introduce  f r   notificare  prealabil   mici  modific ri  în  construc ia  produsului,  care  nu

 

influen eaz  semnificativ siguran a, capacitatea de func ionare şi performan a acestuia.

 

PREG TIREA PENTRU UT

ILIZARE 

 

Despacheta i aparatul şi plasa i

-

l pe o suprafa  plan  şi solid

 

Sp la i toate piesele detaşabile cu ap  cald .

 

 

Pentru a oferi cafelei un gust extraordinar, executa i 2

-3 cicluri de lucru doar c

u ap , f r  a ad uga cafea în filtru.

 

UTILIZAREA 
CAFEA ESPRESSO 

 

Procesul de preg tire a cafelei const  în trecerea apei fierbin i prin cafeaua m cinat  sub presiunea înalt  a aburilor

. Aceasta 

ofer  b uturii o arom  unic  şi un gust distinct.

 

 

Deschide i capacul rezervorului de ap . În acest scop, roti i

-l contra acelor ceasornicului. 

 

Cu ajutorul vasului de m surare ad uga i cantitatea necesar  de ap : pentru dou  sau patru ceşti

ATEN IE

:

Întotdeauna  deconecta i  aparatul  de  la  re eaua  electric   înainte  de  a

-

l  umple  cu  ap .  Preveni i  v rsarea  apei  peste 

marginea cafetierei. 

ATEN IE

:

Se interzice conectarea cafetierei f r  ap

 

Închide i strâns capacul rezervorului

 

Cu ajutorul lingurii ad uga i cantitatea necesar  de cafea m cinat  în filtru şi nivela i

-

o f r  

a o presa. 

 

Instala i filtrul în pâlnie.

 

 

Introduce i pâlnia în cafetier  în aşa mod, încât mânerul pâlniei s  coincid  cu pozi ia 

INSERT

şi apoi roti i

-o contra acelor 

ceasornicului pân  la blocare, pentru ca mânerul pâlniei s  ajung

 

în pozi ia

LOCK

 

 

Pune i  vasul  de  m surare  pe  suportul  pentru  colectarea  lichidului

Asigura i

-

v   c   gaura  în  capacul  vasului  de  m surare 

coincide cu duza pâlniei. 

 

Asigura i

-

v  c  alimentarea cu abur a fost închis

 (

pozi ia cea mai 

din stânga a duzei de alimentare cu abur). 

 

Seta i comutatorul regimurilor de lucru în pozi ia 

şi în rezultat se va aprinde indicatorul luminos de func ionare

ATEN IE

:

Nu atinge i piesele metalice ale cafetierei în timpul func ion rii, pentru c  ele sunt fierbin i

 

Dup  finalizarea prepar rii, lua i vasul de m surare de pe suport şi turna i cafeaua în ceşti

 

Înainte de a scoate filtrul şi pâlnia este necesar s  da i drumul la aburi. În acest scop, roti i comutatorul în pozi ia „

OFF”. Aburii 

vor  ieşi  prin  duza  de  alimentare  cu  abur

Când  vor  ieşi  to i  aburii,  iar  filtrul  şi  pâlnia  se  vor  r ci,  scoate i

-le rotind mânerul 

pâlniei în sensul acelor ceasornicului pân  la pozi ia

INSERT

 

ATEN IE

Ave i grij  

– abur

ul care iese din duz  este foarte fierbinte

. 

 

Filtrul poate fi sp lat

f r  a fi scos din pâlnie. În acest scop, fixa i

-l în pâlnie cu ajutorul fixatorului de filtru (10)

 

 

Înainte de urm toarea utilizare, face i o pauz  de cel pu in 5 minute, pentru ca aparatul s  se r ceasc

ATEN IE

:

În timpul prepar rii, atât timp cât apa, sub presiunea aburilor, trece prin cafeaua m cinat , nu scoate i pâlnia cu filtru 

şi nu deschide i capacul

FUNC IA DE PAUZ

 

 

Aceast  func ie permite întreruperea func ion rii cafetierei în timpul prepar rii cafelei

Seta i comutatorul în pozi ia „PAUSE”

procesul de preg tire a cafelei se va întrerupe, iar dvs. pute i scoate vasul cu cafea şi s

-

o turna i în ceşti

.  Apoi este necesar 

s  pune i vasul la loc şi s  continua i prepararea cafelei

setând comutatorul în pozi ia

CAFEA CAPUCINO 

 

Pentru prepararea unui capucino se foloseşte cafea espresso cu ad ugarea spumei din lapte fierbinte

 

Turna i  în  ceaşc  

(

nu  este  inclus   în  set

cantitatea  necesar   de  lapte  pentr

u prepararea spumei. 

Ceaşca  trebuie  s   fie 

suficient de mare, pentru c  volumul spumei dep şeşte de trei ori volumul laptelui

 

Repeta i toate punctele rubricii PREPARAREA CAFELEI ESPRESSO

 

L sa i resturile de cafea s  se scurg  în vas

 

Introduce i duza de alimentare cu abur în lapte şi seta i comutatorul regimului de lucru în pozi ia

 

Roti i duza de alimentare cu abur contra acelor ceasornicului, sprijinindu

-

v  în acest caz de mânerul duzei

 

Aburii care ies din duz  vor începe s  produc  spum  din lapte

Pentru un efect mai bun, mişca i ceaşca sus, jos

 

Continua i producerea spumei pân  ob ine i rezultatul dorit

 

Dup  producerea cantit ii suficiente de spum , seta i comutatorul regimului de lucru în pozi ia „OFF” şi deconecta i

 aparatul 

de la re eaua electric

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Scarlett SC-CM33004?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"