BRAYER BR1404 - Инструкция по эксплуатации - Страница 4

Измельчители BRAYER BR1404 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 21
Загружаем инструкцию
background image

6

7

en

en

• 

keep the original package.

• 

Check the delivery set.

• 

Read the safety measures and operating 

recommendations.

• 

examine the unit for damages, in case of damage do 

not plug it into the mains.

•  Make sure that specified specifications of power 

supply voltage of the unit correspond to the 

specifications of your mains. When using the unit in 

the mains with 60 Hz frequency, the unit does not 

need any additional settings.

• 

Wash the bowl (5) and the lid (4) with warm water 

and neutral detergent, rinse and dry.

• 

Wash the knives (6) with warm water and neutral 

detergent, rinse and dry.

• 

The cutting edges of the knives (6) are sharp and can 

be dangerous, handle the knives (6) carefully.

• 

Clean the motor unit body (3) with a soft, slightly 

damp cloth, and then wipe it dry.

• 

do not immerse the unit, the power cord and the 

power plug into water or any other liquids. 

USING THE CHOPPER

• 

The unit is intended for chopping vegetables, fruit, 

herbs, onion, garlic, raw or boiled meat, cheese, ice.

ATTENTION! 

Continuous operation time of the chopper should not 

exceed 15 seconds, after that make at least 1 minute 

break.
do not chop very hard products, such as nutmegs, 

coffee beans, cereals and frozen food.

• 

Notes: 

— when using the unit for the first time, a 

foreign smell from the electric motor can appear — 

this is normal and it is not covered by warranty.

BEFORE PROCESSING THE PRODUCTS:

• 

remove bones, fat and sinews from meat, cut the 

meat, cheese, onion, vegetables and fruit into cubes 

approximately 1,5x1,5 cm;

• 

shell the nuts, remove stems from herbs.

FOOD PROCESSING

Use the knives (6) for processing raw or boiled meat, 

maximal weight for pork: 650 g, for beef: 600 g, the 

knives (6) are also used for chopping vegetables, 

fruit, aromatic herbs, onion, garlic, cheese, ice. It 

is recommended to chop ice in the pulse mode, 

periodically press and release the on button (1) «H».

• 

Before assembling the chopper make sure that the 

power plug is not inserted into the mains socket.

•  Place the bowl (5) on a flat dry and steady surface.

• 

Install the knives (6) on the axis inside the bowl (5). 

Be careful: the knives (6) are sharp, always hold the 

knives (6) by the plastic end.

• 

Put the pre-cut products into the bowl (5).

• 

Notes:

 - do not switch the chopper on if the bowl (5) is 

empty.

 - the amount of food for processing should not 

exceed 2/3 of the capacity of the bowl (5) and 

should not be below the blades of the knives (6).

• 

Install the lid (4) on the bowl (5).

• 

Install the motor unit (3) on the lid (4).

• 

Insert the power plug into the mains socket.

• 

To switch the chopper on press and hold the button 

(1) «H» — the knives will be rotating at the maximal 

speed. To switch the low knives (6) speed rotation 

press and hold the button (2) «L».

• 

during the operation press the on button (1 or 2) with 

one hand and hold the bowl (5) with the other.

• 

Notes:

 — if food processing is hindered or the 

products level is below the knives (6) edges, you can 

add some water, juice, broth etc.

• 

After using the chopper wait until the knives (6) fully 

stop rotating.

• 

Remove the power plug from the mains socket.

• 

Remove the motor unit (3).

• 

Remove the lid (4) from the bowl (5).

• 

Take the plastic end and remove the knives (6) from 

the bowl (5).

• 

Take the chopped products out of the bowl (5) with 

the spatula (7).

CLEANING AND MAINTENANCE

ATTENTION! 

The blades of the knives (6) are very sharp and 

dangerous. Handle the knives (6) carefully!

• 

Unplug the chopper before cleaning.

• 

Remove the motor unit (3).

• 

Remove the lid (4) from the bowl (5).

• 

Carefully remove the knives (6).

• 

Wash the parts (4, 5, 7) with warm water and neutral 

detergent, rinse and dry.

• 

Wash the knives (6) with warm water and neutral 

detergent, rinse and dry.

• 

Clean the motor unit (3) with a soft, slightly damp 

cloth and then wipe it dry.

• 

do not immerse the motor unit (3) into water or any 

other liquids.

• 

do not use abrasives and solvents to clean the motor 

unit (3) and the removable parts.

• 

After processing salty or sour products rinse the 

knives (6) with warm water.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к BRAYER BR1404?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"