BRAYER BR1403 - Инструкция по эксплуатации - Страница 4

Измельчители BRAYER BR1403 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 23
Загружаем инструкцию
background image

6

7

en

en

• 

keep the original package.

• 

Check the delivery set.

•  Read the safety measures and operating 

recommendations.

•  Examine the unit for damages; if the unit is damaged, 

do not plug it into the mains.

•  Make sure that the indicated specifications of the 

power supply voltage of the unit correspond to the 

specifications of your mains. When the unit is used in 

the mains with 60 Hz frequency, it does not need any 

additional settings.

•  Wash the bowl (3) and the lid (2) with warm water 

and neutral detergent, rinse and dry.

•  Wash the chopping knives (4, 5) with warm water and 

neutral detergent, rinse and dry.

•  The cutting edges of the chopping knives (4, 5) are 

sharp and can be dangerous, handle the chopping 

knives (4, 5) carefully.

•  Wipe the motor unit body (1) with a soft, slightly 

damp cloth, and then wipe it dry.

•  Do not immerse the unit, the power cord and the 

power plug of the unit into water or other liquids. 

USING THE CHOPPER

• 

The chopper is intended for chopping vegetables, 

fruit, herbs, onion, garlic, raw or boiled meat, cheese, 

ice.

ATTENTION! 

Continuous operation time of the chopper should 

not exceed 15 seconds, after that make at least 2 

minutes break.

•  Do not chop very hard products, such as nutmegs, 

coffee beans, cereals and frozen food.

•  Notes: — when using the unit for the first time, a 

foreign smell from the electric motor can appear — 

this is normal and it is not covered by warranty.

BEFORE PROCESSING THE PRODUCTS:

•  remove bones, fat and sinews from meat, cut the 

meat, cheese, onion, vegetables and fruit into cubes 

approximately 1,5x1,5 cm;

•  shell the nuts, remove stems from herbs;

FOOD PROCESSING

Use the main chopping knives (4) for processing raw 

or boiled meat, maximal weight for pork: 400 g, for 

beef: 350 g.

•  Place the bowl (3) on a flat dry and steady surface.

•  Install the main chopping knives (4) on the axis inside 

the bowl (3). Be careful: the chopping knives (4) are 

sharp, always hold the chopping knives (4) by the 

plastic end.

•  Put the pre-cut products into the bowl (3).

• 

Notes:

 -

do not switch the chopper on if the bowl (3) is 

empty.

 -

the amount of food for processing should not 

exceed 2/3 of the capacity of the bowl (3) and 

should not be below the blades of the chopping 

knives (4).

•  Install the lid (2) on the bowl (3).

•  Install the motor unit (1) on the lid (2).

•  Insert the power plug into the mains socket.

•  To switch the chopper on press on the motor unit (1) 

and hold it pressed.

•  During the operation press on the motor unit (1) with 

one hand and hold the bowl (3) with the other.

• 

Notes:

 — If food processing is hindered or the 

products level is below the chopping knives (4) 

edges, you can add some water, juice, broth etc.

• 

After using the chopper wait until the chopping knives 

(4) fully stop rotating.

•  Remove the power plug from the mains socket.

•  Remove the motor unit (1).

•  Remove the lid (2) from the bowl (3).

•  Take the plastic end and remove the chopping knives 

•  The main chopping knives (4) are also used for 

chopping vegetables, fruit, aromatic herbs, onion, 

garlic, cheese, ice.

•  Before assembling the chopper make sure that the 

power plug is not inserted into the mains socket.

(4) from the bowl (3).

•  Take the chopped products out of the bowl (3).

USING THE ADDITIONAL CHOPPING kNIvES (5) 

(PIC. 1)

•  Additional chopping knives (5) are used only together 

with the main chopping knives (4). 

•  The additional chopping knives (5) are intended for 

faster chopping of vegetables, fruit, ice etc., except 

raw or boiled meat.

•  It is recommended to add some water, juice or liquor 

during processing vegetables and fruit.

•  When chopping ice it is recommended to use the 

pulse mode (short time switching on and off).

•  Install the additional chopping knife (5) on the shank 

of the main chopping knife (4) and turn the chopping 

knife (5) clockwise until bumping (pic. 2). 

•  To remove the additional knives (5) turn them 

counterclockwise and remove them (pic. 2).

•  Use the additional chopping knives (5) according to 

the recommendations above.

CLEANING AND MAINTENANCE

ATTENTION! 

The blades of the chopping knives (4, 5) are very 

sharp and dangerous. Handle the chopping knives (4, 

5) carefully!

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к BRAYER BR1403?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"