Schaub Lorenz SLF S265X - Инструкция по эксплуатации - Страница 34

Холодильник Schaub Lorenz SLF S265X - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 44
Загружаем инструкцию
background image

EN - 33 -

• The storage life of frozen foods depends on the room temperature, thermostat setting,

how  often  the  door  is  opened,  the  type  of  food  and  the  length  of  time  required  to
transport  the  product  from  the  shop  to  your  home.  Always  follow  the  instructions
printed  on  the  packaging  and  never  exceed  the  maximum  storage  life  indicated.

Some  spices

  in  cooked  food 

(aniseed,  basil,  dill,  vinegar,  spice  mix,  ginger,  garlic,  onion,

mustard,  thyme,  marjoram,  black  pepper,  bologna  sausage  etc.)  may  have  a  foul  taste
when  stored  for  a  long  time.  Therefore,  frozen  food  should  be  spiced  just  a  little  or  spice
shoul  be  added  after  the  food  is  thawed.

The  storing  time  for  the  food  depends  on  the  oil  used.  Margarines,  veal  fat,  olive  oil  and
butter  are  suitable,  peanut  oil  and  lard  are  not  suitable.  Cooked  food  in  liquid  form  should
be  frozen  in  plastic  containers,  other  food  should  be  frozen  wrapped  in  plastic  foil  or  in
plastic   bag s.

Vegetables and Fruits

Preparation

Maximum Storing 

time (months)

String beans and beans

Was h and cut into s m all pieces  and 

boil in water

10 - 13

Beans

Hull and was h and boil in water

12

Cabbage

Cleaned and boil in water

6 - 8

Carrot

Clean and cut to s lices  and boil in 

water

12

Pepper

Cut the s tem , cut into two pieces , 

rem ove the core and boil in water

8 - 10

Spinach

Was hed and boil in water

6 - 9

Cauliflow er 

Take the leaves  apart, cut the heart into 

pieces , and leave it in w ater with a little 

lem on juice for a w hile 

10 - 12

Eggplant

Cut to pieces  of 2cm  after was hing

10 - 12

Corn

Clean and pack with its  s tem  or as  

s weet corn

12

Apple and pear

Peel and s lice

8 - 10

Apricot and Peach

Cut into two pieces  and rem ove the 

s tone

4 - 6

Straw berry and 
Blackberry

Was h and hull

8 - 12

Cooked fruits

Adding 10 % of s ugar in the container

12

Plum, cherry, sourberry

Was h and hull the s tem s

8 - 12

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Schaub Lorenz SLF S265X?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"