Холодильник Schaub Lorenz SLF S265X - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

EN - 33 -
• The storage life of frozen foods depends on the room temperature, thermostat setting,
how often the door is opened, the type of food and the length of time required to
transport the product from the shop to your home. Always follow the instructions
printed on the packaging and never exceed the maximum storage life indicated.
Some spices
in cooked food
(aniseed, basil, dill, vinegar, spice mix, ginger, garlic, onion,
mustard, thyme, marjoram, black pepper, bologna sausage etc.) may have a foul taste
when stored for a long time. Therefore, frozen food should be spiced just a little or spice
shoul be added after the food is thawed.
The storing time for the food depends on the oil used. Margarines, veal fat, olive oil and
butter are suitable, peanut oil and lard are not suitable. Cooked food in liquid form should
be frozen in plastic containers, other food should be frozen wrapped in plastic foil or in
plastic bag s.
Vegetables and Fruits
Preparation
Maximum Storing
time (months)
String beans and beans
Was h and cut into s m all pieces and
boil in water
10 - 13
Beans
Hull and was h and boil in water
12
Cabbage
Cleaned and boil in water
6 - 8
Carrot
Clean and cut to s lices and boil in
water
12
Pepper
Cut the s tem , cut into two pieces ,
rem ove the core and boil in water
8 - 10
Spinach
Was hed and boil in water
6 - 9
Cauliflow er
Take the leaves apart, cut the heart into
pieces , and leave it in w ater with a little
lem on juice for a w hile
10 - 12
Eggplant
Cut to pieces of 2cm after was hing
10 - 12
Corn
Clean and pack with its s tem or as
s weet corn
12
Apple and pear
Peel and s lice
8 - 10
Apricot and Peach
Cut into two pieces and rem ove the
s tone
4 - 6
Straw berry and
Blackberry
Was h and hull
8 - 12
Cooked fruits
Adding 10 % of s ugar in the container
12
Plum, cherry, sourberry
Was h and hull the s tem s
8 - 12
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)