Kuppersberg NMFV 18591 DX - Инструкция по эксплуатации - Страница 39

Холодильник Kuppersberg NMFV 18591 DX - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 80
Загружаем инструкцию
background image

39

ENGLISH

TECHNICAL PASSPORT

Fridge - Freezer

 

Â

Water leaking from meat may con-

taminate other products in the refrigera-

tor. You should package meat products and 

clean any leakages on the shelves.

 

Â

Do not put food in front of the air 

flow passage.

 

Â

Consume packaged foods before the 

recommended expiry date.

 

Â

Do not allow food to come into con-

tact with the temperature sensor, which is 

located in the refrigerator compartment, in 

order to keep the refrigerator compartment 

at optimum temperature.

 

Â

For normal working conditions, it 

will  be  sufficient  to  adjust  the  temperature 

setting of your refrigerator to +4 °C.

 

Â

The temperature of the fridge com-

partment should be in the range of 0-8 °C, 

fresh foods below 0 °C are iced and rotted, 

bacterial load increases above 8 °C, and 

spoils.

 

Â

Do not put hot food in the refrigera-

tor immediately, wait for the temperature to 

pass outside. Hot foods increase the degree 

of your refrigerator and cause food poison-

ing and unnecessary spoiling of the food.

 

Â

Meat, fish, etc. should be store in the 

chiller compartment of the food, and the 

vegetable compartment is preferred for veg-

etables. (if available)

 

Â

To prevent cross contamination, 

meat products and fruit vegetables are not 

stored together.

 

Â

Foods should be placed in the re-

frigerator in closed containers or covered to 

prevent moisture and odors.

 

Â

Avoid placing food in a way that 

blocks the entrance to air vents. Its should 

be open position the ventilation channels 

for best cooling performance.

The table below is a quick guide to 

show  you  the  most  efficient  way  to  store 

the major food groups in your refrigerator 

compartment.

Food

Maximum

storage time

How and 

where to

store

Vegetables

and fruits

1 week

Vegetable bin

Meat and

fish

2 - 3 days

Wrap in plastic 

foil,

bags, or in a 

meat

container and 

store

on the glass 

shelf

Fresh

cheese

3 - 4 days

On the 

designated

door shelf

Butter and

margarine

1 week

On the 

designated

door shelf

Bottled

products

e.g. milk

and

yoghurt

Until the

expiry date

recommended

by the

producer

On the 

designated

door shelf

Eggs

1 month

On the 

designated

egg shelf

Cooked

food

2 days

All shelves

 NOTE:

Potatoes, onions and garlic should not

be stored in the refrigerator.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kuppersberg NMFV 18591 DX?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"