Холодильник Kuppersberg NMFV 18591 DX - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

39
ENGLISH
TECHNICAL PASSPORT
Fridge - Freezer
Â
Water leaking from meat may con-
taminate other products in the refrigera-
tor. You should package meat products and
clean any leakages on the shelves.
Â
Do not put food in front of the air
flow passage.
Â
Consume packaged foods before the
recommended expiry date.
Â
Do not allow food to come into con-
tact with the temperature sensor, which is
located in the refrigerator compartment, in
order to keep the refrigerator compartment
at optimum temperature.
Â
For normal working conditions, it
will be sufficient to adjust the temperature
setting of your refrigerator to +4 °C.
Â
The temperature of the fridge com-
partment should be in the range of 0-8 °C,
fresh foods below 0 °C are iced and rotted,
bacterial load increases above 8 °C, and
spoils.
Â
Do not put hot food in the refrigera-
tor immediately, wait for the temperature to
pass outside. Hot foods increase the degree
of your refrigerator and cause food poison-
ing and unnecessary spoiling of the food.
Â
Meat, fish, etc. should be store in the
chiller compartment of the food, and the
vegetable compartment is preferred for veg-
etables. (if available)
Â
To prevent cross contamination,
meat products and fruit vegetables are not
stored together.
Â
Foods should be placed in the re-
frigerator in closed containers or covered to
prevent moisture and odors.
Â
Avoid placing food in a way that
blocks the entrance to air vents. Its should
be open position the ventilation channels
for best cooling performance.
The table below is a quick guide to
show you the most efficient way to store
the major food groups in your refrigerator
compartment.
Food
Maximum
storage time
How and
where to
store
Vegetables
and fruits
1 week
Vegetable bin
Meat and
fish
2 - 3 days
Wrap in plastic
foil,
bags, or in a
meat
container and
store
on the glass
shelf
Fresh
cheese
3 - 4 days
On the
designated
door shelf
Butter and
margarine
1 week
On the
designated
door shelf
Bottled
products
e.g. milk
and
yoghurt
Until the
expiry date
recommended
by the
producer
On the
designated
door shelf
Eggs
1 month
On the
designated
egg shelf
Cooked
food
2 days
All shelves
NOTE:
Potatoes, onions and garlic should not
be stored in the refrigerator.
Содержание
- 50 Ч АС Т Ь 1. П Е Р Е Д
- 51 Установка и эксплуатация
- 53 Во время использования; Старые и вышедшие из строя устрой
- 55 Ч АС Т Ь 2. Д Е ТАЛ И И К А М Е Р Ы В А Ш Е Г О П Р И Б О РА; * В некоторых моделях; Общие характеристики прибора
- 56 ЧАСТЬ 3. ИНФОРМАЦИЯ ПО
- 57 Дисплей и Панель Управления; Использование Панель Управления
- 58 Эксплуатация Холодильника; Режим интенсивной заморозки
- 60 Замечания по установке; Климатический класс и значение:
- 61 Maxi Fresh
- 62 Зона свежести; Полка охладителя; воздуха в ящики для фруктов и
- 63 Ч АС Т Ь 4. РА З М Е Щ Е Н И Е
- 64 Морозильная камера
- 68 Ч АС Т Ь 5. Ч И С Т К А И У Х О Д
- 69 Т РА Н С П О Р Т И Р О В К А И
- 71 Хо
- 72 Ч АС Т Ь 8. Р Е КО М Е Н Д А Ц И И
- 73 KUPPERSBERG
- 74 Модель
- 77 ГАРАНТИЙНЫЙ СЕРТИФИКАТ
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













