Холодильник Kuppersberg NMFV 18591 DX - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

38
TECHNICAL PASSPORT
ENGLISH
Fridge - Freezer
This compartment can be used as a
chill drawer, where food can be kept at 0°C.
Frozen food can be kept in this compartment
to defrost. Meat and/or clean fish (in plastic
bags or packets), which will be consumed
within 1 to 2 days, can also be stored here.
Water freezes at 0°C, but food
containing salt or sugar freezes at
colder temperatures.
Do not put food to be frozen or
iceboxes in this compartment.
3.5.5 Crisper Air Setting button
Turn the air adjustment knob between
the crisper and chiller to the open position
when the crisper is full. Food in the crisper
will remain fresh for a longer period of time.
Visual and text descriptions in the
accessories section may vary according
to the model of your appliance.
PA RT 4. F O O D S TO RAG E
4.1 Refrigerator Compartment
For normal operating conditions, set the
temperature of the cooler compartment to
+4 or +6 oC.
Â
To reduce humidity and avoid the
consequent formation of frost, always store
liquids in sealed containers in the refrigera-
tor. Frost tends to concentrate in the coldest
parts of the evaporating liquid and, in time,
your appliance will require more frequent
defrosting.
Â
Cooked dishes must remain covered
when they are kept in the fridge.Do not place
warm foods in fridge.Place them when they
are cool, otherwise the temperature/humid-
ity inside the fridge will increases, reducing
the fridge’s efficiency.
Â
Make sure no items are in direct con-
tact with the rear wall of the appliance as
frost will develop and packaging will stick
to it. Do not open the refrigerator door fre-
quently.
Â
We recommend that meat and clean
fish are loosely wrapped and stored on the
glass shelf just above the vegetable bin
where the air is cooler, as this provides the
best storage conditions.
Â
Store loose fruit and vegetable items
in the crisper containers.
Â
Storing fruit and vegetables sepa-
rately helps prevent ethylene-sensitive veg-
etables (green leaves, broccoli, carrot, etc.)
being affected by ethylenereleaser fruits
(banana, peach, apricot, fig etc.).
Â
Do not put wet vegetables into the
refrigerator.
Â
Storage time for all food products
depends on the initial quality of the food
and an uninterrupted refrigeration cycle be-
fore refrigerator storage.
Содержание
- 50 Ч АС Т Ь 1. П Е Р Е Д
- 51 Установка и эксплуатация
- 53 Во время использования; Старые и вышедшие из строя устрой
- 55 Ч АС Т Ь 2. Д Е ТАЛ И И К А М Е Р Ы В А Ш Е Г О П Р И Б О РА; * В некоторых моделях; Общие характеристики прибора
- 56 ЧАСТЬ 3. ИНФОРМАЦИЯ ПО
- 57 Дисплей и Панель Управления; Использование Панель Управления
- 58 Эксплуатация Холодильника; Режим интенсивной заморозки
- 60 Замечания по установке; Климатический класс и значение:
- 61 Maxi Fresh
- 62 Зона свежести; Полка охладителя; воздуха в ящики для фруктов и
- 63 Ч АС Т Ь 4. РА З М Е Щ Е Н И Е
- 64 Морозильная камера
- 68 Ч АС Т Ь 5. Ч И С Т К А И У Х О Д
- 69 Т РА Н С П О Р Т И Р О В К А И
- 71 Хо
- 72 Ч АС Т Ь 8. Р Е КО М Е Н Д А Ц И И
- 73 KUPPERSBERG
- 74 Модель
- 77 ГАРАНТИЙНЫЙ СЕРТИФИКАТ
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













