KRAFT KF-DF340S - Инструкция по эксплуатации - Страница 25

Холодильник KRAFT KF-DF340S - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 36
Загружаем инструкцию
background image

25

ИНСТРУКЦИЯ ПО ЭКСПЛУАТАЦИИ • USER GUIDE

ХОЛОДИЛЬНИК  

 REFRIGERATOR-FREEZER

2. Turn the thermostat knob to the “3” position and turn on the electricity. The compressor 

and the light inside the refrigerator will begin to work.

3. Wait 24 hours before placing food into the Fridge/Freezer, the temperature inside your 

Fridge/Freezer will then be cool enough to chill and freeze foods sufficiently.

Adjusting the temperature

1. The temperature in the refrigerator and freezer compartment is controlled by the
temperature controller installed on the inside wall of the refrigerator compartment.
We strongly recommend you use a freezer thermostat to check that the temperature
is below -18 centigrade before loading any food. This can take 2-3 hours.
2. The marks on the knob are the temperature grades, NOT the exact degrees of
temperature. “0” is “OFF” AND “7” represents the lowest temperature.
3. Please start with the knob set to position “4”. Use a suitable thermometer to check
the temperature after two hours. The refrigerator temperature should be set between
+2°C and +5°C and the freezer will vary between -10 and -18 degrees centigrade
over a typical cycle. To reduce the refrigerator temperature turns the knob towards”6”
and check after one hour.

 

NOTE: 

The Fridge/Freezer may not operate at the correct temperature if it is in a

particularly hot or cold room or is you open the Fridge/Freezer door too often.

Super Freezing

1.  Quick  freezing  allows  moisture  inside  foodstuffs  to  form  fine  ice-crystals  which 

prevent the cell membrane from being damaged and the cytoplasm being lost when 
unfreezing, thus the original freshness and nutrition constituent of foodstuffs can be 
retained.

2. Fresh meal and fish to be stored for long time must be done by quick freezing. To quick 

freeze turn the temperature knob to setting “6” before adding food.

 

NOTE: 

the maximum allowable capacity is 3KG at a time.

3. After quick freezing, turn the knob back to the original position (Normally time for quick 

freezing shall not exceed 4 hours).

DAILY USE

Take extra care with meat and fish 

Cooked meats should always be stored on a shelf above raw meats to avoid bacterial 

transfer. Keep raw meats on a plate which is large enough to collect juices and cover it 
with cling film or foil.

Содержание

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к KRAFT KF-DF340S?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"