Korting KNFR 1837 N - Инструкция по эксплуатации - Страница 36

Холодильник Korting KNFR 1837 N - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 48
Загружаем инструкцию
background image

EN - 35 -

Dairy Products

Preparation

Maximum Storing 

time (months)

Storing Conditions

Packet 

(Homogenize) Milk In its own packet

2 - 3

Pure Milk – In its own 

packet

Cheese-excluding 

white cheese

In slices

6 - 8

Original package may 

be used for short storing 

period. It should be 

wrapped in foil for longer 

periods.

Butter, margarine

In its package

6

A+ models

If  there  is  a  power  cut  or  malfunction,  do  not  open  the  door.  This  will  help  maintain  the 

temperature  inside  the  freezer,  ensuring  that  foods  are  conserved  for  about  15  hours  at 

25°C.  Do  not  re-freeze  food  that  is  defrosting  or  that  has  already  been  defrosted.  These 

foods must be cooked and eaten.

•  For optimum appliance performance to reach maximum freezing capacity, activate 

Super Freeze (SF) mode 24 hours before placing fresh food  into the freezer. 

•  After placing fresh food into the freezer, 24 hours is generally sufficient for freezing. 

”Super Freeze” mode will be deactivated automatically in 2-3 days to save energy.

If you would freeze a small amount (up to 3 kg) in your freezer:

•  Place  your  food  without  touching  already  frozen  food  and  activate  “Fast  Freezing”      

mode. You can put your food next to other frozen food after it is completely frozen (after 

minimum 24 hours). 

•  Do not re-freeze frozen food after it has thawed. This may cause health issues, such as 

food poisoning.

•  Allow hot food to completely cool down before placing it in the freezer. 
•  When buying frozen food ensure that these have been frozen at suitable temperatures 

and that the packing is intact.

Maximum Storing 

time (months)

Thawing time in 

room temperature 

(hours)

Thawing time in oven 

(minutes)

Bread

4 - 6

2 - 3

4-5 (220-225 °C)

Biscuits

3 - 6

1 - 1,5

5-8 (190-200 °C)

Pastry 

1 - 3

2 - 3

5-10 (200-225 °C)

Pie

1 - 1,5

3 - 4

5-8 (190-200 °C)

Phyllo dough

2 - 3

1 - 1,5

5-8 (190-200 °C)

Pizza

2 - 3

2 - 4

15-20 (200 °C)

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Korting KNFR 1837 N?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"