Холодильник Fulgor Milano FBC 4500 TF X - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

14
GB
RECIPE MODE
Options
Type of food:
specify the type of food to be chilled.
Preparation:
specify if the food on the tray is whole or in a
different form (i.e.: sliced, diced, in pieces, etc.).
Weight:
select the quantity of food on the tray.
Initial state:
if the food has just been baked or if it’s hot, select
“hot”. If it’s at room temperature or warm, select “Room temp.”.
Before starting
It is possible to verify the information in the summary screen.
During the program
The display shows the settings and the remaining time to the end
of the program.
CORE MODE
Options
Type of food:
specify the type of food to be chilled.
Preparation:
specify if the food on the tray is whole or in a
different form (i.e.: sliced, diced, in pieces, etc.).
Before starting
It is possible to verify the information in the summary screen.
During the program
The display shows the settings and the remaining time to the end
of the program.
AT THE END OF THE PROGRAM
For any blast chilling operation mode, at the end of the program the appliance beeps and
displays an information message. It then switches to preservation mode which maintains
the temperature of +3°C at the food core until the user intervenes.
Note:
opening the door during blast chilling introduces warm and moist air, increasing the duration of the process. In
the “Recipe” mode the duration of the program is ixed: repeatedly opening the appliance door could lead to imperfect
blast chilling. Do not open the appliance door during the blast chilling program.
3.12.4 Deep freezing
Deep freezing is a rapid cooling process
that allows foods to be stored for numerous
months if kept in a freezer at -18°C. The
organoleptic qualities of the food: lavour,
aroma and appearance are maintained by
the rapid solidiication of the water, that
avoids tearing the ibres.
DEEP FREEZING
It is possible to choose from two blast chilling modes: “Recipe” and “Core”.
Recipe mode deep freezing does not require the use of the core probe but it is necessary
to indicate the weight of the food and its initial temperature in the tray.
Core mode deep freezing allows the temperature at the core of the food to be read
accurately and the user only needs to enter a few pieces of information.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













