Bosch KIV 38V20 - Инструкция по эксплуатации - Страница 78

Холодильник Bosch KIV 38V20 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 94
Загружаем инструкцию
background image

sl

78

Hladilni prostor

Hladilni prostor je idealni shranjevalni 

prostor za meso, mesne izdelke, ribe, 

mle

č

ne izdelke, jajca, gotove jedi in 

peciva.

Na kaj morate biti pozorni pri 

hrambi živil

V aparatu hranite vedno sveža 

in nepoškodovana živila. Tako bosta 

kakovost in svežina živil dalj 

č

asa 

ohranjena.

Pri gotovih jedeh in polnjenih živilih 

pazite zmeraj na proizvajal

č

ev 

minimalni rok trajanja ali datum, do 

katerega je treba živilo uporabiti.

Da bi ohranili aromo, barvo in svežino, 

živila hranite dobro zapakirana ali 

pokrita. Tako boste tudi prepre

č

ili 

prenos okusov in spremembo barve 

plasti

č

nih delov v hladilnem prostoru.

Pustite tople jedi in pija

č

e, da 

se ohladijo izven aparata in jih šele 

takrat dajte v aparat.

Napotek

Izogibajte se stiku med živili in zadnjo 

steno. V nasprotnem primeru bo to 

vplivalo na kroženje zraka.
Razen tega se živila in embalaža na 

zadnjo steno prilepijo z zamrzovanjem.

Obrnite pozornost na podro

č

ja 

hladu v hladilnem prostoru

S kroženjem zraka v hladilnem prostoru 

nastanejo razli

č

na obmo

č

ja hladu:

Najhladnejše podro

č

je je med 

stransko vtisnjeno puš

č

ico in pod njo 

leže

č

o stekleno odlagalno polico. 

Slika 

#

Napotek

V najhladnejšem obmo

č

ju shranjujte 

ob

č

utljiva živila (npr. ribe, mesne 

izdelke, meso).

Najtopljše obmo

č

je je v vratih 

č

isto 

zgoraj. 

Napotek

V najtoplejšem obmo

č

ju hranite npr. 

trde sire in maslo. Sir lahko še naprej 

razvija svoj okus, maslo pa ostane 

dovolj mehko za mazanje.

Predal za zelenjavo

Slika 

ç!

/4

Pri visoki vlažnosti ostane listnata 

zelenjava dlje 

č

asa sveža. Drugo 

zelenjavo in sadje shranjujte pri nekaj 

nižji vlažnosti.
Koli

č

ina vlage v predalu za zelenjavo je 

odvisna od koli

č

ine v predalu shranjene 

zelenjave.

Napotek

Previsoka vlažnost lahko vodi do tvorbe 

kapljic in s tem k gnitju zelenjave.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bosch KIV 38V20?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"